Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD polisinin sert müdahalesi sonucu olen siyahi adam

Gündem ve Sohbet
201 57 9.0k 44

Benzer Başlıklar

• Kanye West Başkan Adayı

Gündem ve Sohbet
    14
    2 Oy
    14 İleti
    310 Bakış
    crazycellsC
    @Ebru-Sahin, içinde söyledi: Kanye West Başkan Adayı @crazycells :zipper-mouth_face: modum :) sordum, Kanye de espriyi onaylamamis :) [image: tenor.gif]
  • ABD'de evsiz Türk'ün pizza impartorluğuna uzanan yolculuğu

Gündem ve Sohbet
    6
    2 Oy
    6 İleti
    526 Bakış
    mikaelM
    @MySea ABD’de bu tezgahta gıda satma olayı bizdeki gibi bi ? Farklılıkları varsa neler acaba ? Mesela izin almak falan zor mu ?
  • El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar!

Gündem ve Sohbet
    14
    2 Oy
    14 İleti
    482 Bakış
    goodluckG
    @knnrn, içinde söyledi: El Chapo Guzman'ın oğlunun tutuklanması ve sonucunda olanlar! Tüm bu olanların asıl sebebini söyleyeyim: Ben dün gece Meksika için uçak biletlerimizi aldım :) Böyle de şansı açık bir aileyizdir. Bahamalari da dusunmus muydun dogru soyle. Kasirgadan yerle bir oldu. Benim de zamaninda antebe tayinim cikmisti iyi dedim oralari hic gormedim suriyeyide gorururum suriyede savas patladi gidemedik. Porto riko plani yaptim kasirga vurdu. Neyse bahamalar daha iyi dedim porto rico dan beter oldu 😀
  • ABD sim kart hattı

Kilitli Gündem ve Sohbet
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    ferhattF
    Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k