Unutamadığınız Filmler ve Diziler
-
@Eren98 Tesekkurler!
-
-
The Accountant 2016 yapimi ve basrolda Ben Affleck var. Kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum.
-
sons of anarchy ..fena dizi değil öneririm
-
1- BREAKING BAD
2- BETTER CALL SAUL
3- EL-CAMINO
4- THE END OF THE FUCKING WORLD
5- HOW I MET YOUR MOTHER
6- HOW TO SELL DRUGS ONLİNE(FAST)
7- THE PLATFORM
8- I AM LEGEND
9- SHAMELESS -
The God Father I - II - III
Home Alone I - II (Çocukluğumun filmi)
Back to the Future I - II - III
Braking Bad
Lost
Dexter
Shamless
6 Feet Under
CSI NY
Seinfield
Person of Interest
Hannibal
Kuzuların Sessizliği
Pirates of the Caribbean
The Day After Tomorrow
I'm Legend
I Robot
Wild Wild West
Enemy of the States
Minority Report
How I Met Your Mother
The Green Mile
Alcadraz
Good Fellas
Mission Impossible Full seri
007 Bond Serisi
Sherlock
2012 Filmi
Armageddon
The Fifth Element
Ocean's 11 - 12 -13
Tomorrowland
Reservoir Dogs
Bandits
Die Hard serisi
12 Monkeys / Film
12 Monkeys / Dizi
Looper
The Jackal
Catch Me If You Can
The Curious Case of Benjamin Button
Terminal
Seven Years in Tibet
Eşkiya / (Davaro değil, sadece Şener Şen :) )
Av Mevsimi
Yol / Sürü / Duvar bilimum Yılmaz Güney filmleri
P.K. Hint sinemasına tam bir selam
Slumdog Millionaire
Hızlıca aklıma gelenler bunlar. -
Us
https://www.imdb.com/title/tt6857112/
Eski değil ama izledikten sonra en az 1 saat de nette araştırma yaptığımız bir film oldu. Politik eleştiri, göndermeler vb. Tavsiye ederim. -
Listeye eklemeyi unutmuşum ama zaten ayrı bir yeri olmalı,
Teminatör I - II -III özellikle 2 nin extended versiyonunu bulup izleyin. Ben hep kısa versiyonu izlemişim. Şans eseri bu uzun tam versiyonu izlediğimde, filmi normalde ezbere bildiğim için, uzunun henüz izlemediğim sahneleri sanki yeni çekilmiş de eklenmiş hissi veriyor. Mükemmel bir görüntü şöleni. Ayrıca bu ek sahneleri izlemeden hakikaten filmi anlamamışım. Bir çok boşluk bu sahnelerle tamamlanıp doluyor. Özellikle tavsiye ediyorum. Hatta dur bir daha izliyim :)
-
Forever Yüzüklerin Efendisi herhalde bi 100 kere izledim
-
yukarıda göremediğim yapımlar.
band of brothers
pasific
life is beatiful -
Cadence Yönetmen çaktırmadan tüm duygularınızı bir köşede biriktiriyor ve son sahne ile beraber büyük patlama yaşanıyor :)
-
Düşler Bahçesi (We Bought a Zoo) çok güzel bir filmdi. Aşağıdaki sahneyi hiç unutamıyorum.
-
The Man in the High Castle
-
Requiem for a Dream
Bence aklı yeten ve gençliğe adım atan her çocuğa izletilmeli.
-
@FreeWoRLD bu film ancak bir kere izlenir. İkincisine psikoloji dayanmaz.
-
@FreeWoRLD Bir kaç gün kendimize gelememiştik bu filmden sonra. Bir hafta müziği beynimde çalıp durmuştu. Inanılmaz etkileyici bir film.
-
@omondoles Katılıyorum, enteresan bir film. Filmden ziyade başka bir boyutta kesinlikle.
-
@Ryback Meşhur o müziği resmen filmin konusu ile bağdaştırıyorlar, zorlaya zorlaya.
-
Walter Bishop karakterine ve onu canlandıran John Noble'ın mükemmel oyunculuğuna hayran olduğum, özellikle bilim kurgu, suç, gizem sevenler için 5 sezonluk, 2008-2013 yılları arasında çekilmiş ve final yapmış efsane dizilerden.
-
@EzgiLera Bir kac hafta once (maalesef) bitirdim. Hic bitmesini istemeyecegim turden bir yapimdi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum