DV2021 Bekleme Odası
-
@clourpoint biz 5 mayısı bekleyelim açıklanmazsa oradan 6 hazirana geri sayarız :smiling_face_with_sunglasses:
-
Ya arkadaşlar çokca yazıldı. 5 Mayıs diye. Tarih ERTELENMEDİ
-
@thestars forum burası yüz kere de sorulur bin kere de sorulur
-
-
6 mayıs ta mı bakacağız türkiyede ?
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar arkadaşlar green cart çekilişinde ertelenme olmadığını öğrendiğimizde tekrar heyecan başladı galiba :)
-
Aylar geçti günler geçmek bilmiyor 😥
-
Ne diyordu Ferda Anıl Yarkın?
Aylar geçse de, yıllar geçse de ben seni unutumam. :face_savoring_food:
90'lı yılların şarkısını atayım da kulaklarınızın pası silinsin.
-
İçimi buruk bir hüzün kapladı çıkmayacağına dair. Peeh. Hayaller Los Angeles Hayatlar Yozgat :))
-
@Final-Approach Gece gece iyi gitti, teşekkürler :)
-
Fırtınanın gücü ne olursa olsun, martı sevdiği denizden asla vazgeçmez. Son 15, güzelliklere ramak kala :)
-
@gariban, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@mexido @fleux benim ikinci denemem ama çıkmazsa bir daha denemem gibime geliyor yoksa dayanamam mı bilemiyorum. Her sene çıkmayınca canınız sıkılmıyor mu? 2 yıldır ha başvurayım neyse pasaport çıkarayım hadi açıklandı açıklanacak derken hayal dünyasında yaşıyoruz, vakit geçmiyor siz bunca yıldır başka bir yol denemediniz mi? Ben öğrenci olarak kanadaya başvurmak istedim yeterli görülmedi kaldı. Denemeye değerdi yine de.
Basvurmaya basladigimda ilk 1-2 sene cok heyecanliydim green card ile yatip kalkiyordum eskiden zarf gonderiyorlardi hergun posta kutusuna bir umutla bakiyordum malesef hayal kirikligi. 2 yil basvurduktan sonra green card in bir sans isi oldugu ve buna bel baglamamak gerektigine kanaat getirdim. Cok gitmek istiyordum ve f1 ogrenci vizesi alip gittim. Geldikten sonra hala aklim amerikadaydi ve basvurmaya devam ediyordum ama artik eski heyecan yoktu biliyordum cunku cikmayacagini. Bu yilda b2 turist ile gidip birkac ay yasadim. Sadece basvurmak icin basvuruyorum artik hic umitli degilim. Aliskanlik haline geldi basvurmadan da duramiyorum. Her sene oldugu icin bu yil da cikmayacak %100 eminim. O yuzden pek takmiyorum.
-
@mexido Hislerime tercüman oldunuz. Aynı şeyleri yaşamışız, abd ye gidip gelmek dışında :)
-
@ayvalik10 Travel state in resmi twitter adresinde 6 haziran diye açıklanmış. Ancak sitede hala değiştirmemişler. Az zaman kaldı zaten, bakalım ne olacak.
-
Bugün günlerden Maine. :herb:
Stephen King'in neredeyse tüm kitaplarına konu olan eyalet. Kendisi de bu eyalette doğup büyümüş.

-
@Final-Approach Ne romantik adamdı Ferda Anıl Yarkın. Şarkılarıyla az manita tavlamaya çalışmadık. :)
-
@rasul1995, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
İçimi buruk bir hüzün kapladı çıkmayacağına dair. Peeh. Hayaller Los Angeles Hayatlar Yozgat :))
Rasul sen niye bu kadar gam yapıyorsun. Ben sana Amerikan isim bile bulmuştum Russel diye. Etme böyle.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@rasul1995, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Rasul sen niye bu kadar gam yapıyorsun. Ben sana Amerikan isim bile bulmuştum Russel diye. Etme böyle.
kıskandım abi banada bir isim düşündün mü :D
-
@adgercu dediğin twitter silineni 2 gün oldu ondan boşver sen twitter facebook takip etme asıl ana sayfasında ne yazıyor ise o geçerlidir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum