Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Saglik calisanlari icin H ve J vizeleri hakkinda duyuru!

Amerikan Vizeleri
40 9 1.3k 7

Benzer Başlıklar

  • 1 Oy
    1 İleti
    82 Bakış
    A
    Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi :) İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen :) Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum. Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek. Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi? Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım? Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum :)
  • E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

    Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    402 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu?

    Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    139 Bakış
    crazycellsC
    @b-ozgurgumus, içinde söyledi: Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu? Merhaba Arkadaslar. Arkadasim Amerikaya AUPAIR ile geldi ve simdi vizesini ogrenciye gecirmek istiyor. bu islem Greencard'im ve duzenli gelirim oldugu icin I-134 Formunu doldurmami ve 3 aylik banka dokumani goturmemi istedi. Ocak-Subat gibi anne ve babami turist vizesi ile yanima getirtmek istiyorum. avukatla vs daha once hicbir iletisimim olmadi ve soracagim kimse olmadi icin sizlere danismak istedim. Bu I-134 Formunu doldurmam ailemi getirmem konusunda bir sorun yaratir mi? Hayir, sorun yaratmaz. Hala banka hesap bilgilerinizle turist vizesi sponsorlugu yapabilirsiniz.
  • ABD vizeleri için Yeni uygulama (Sosyal Medya Bilgisi talebi)

    Taşındı Amerikan Vizeleri
    14
    2 Oy
    14 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @dd12, içinde söyledi: ABD vizeleri için Yeni uygulama (Sosyal Medya Bilgisi talebi) Merhaba arkadaşlar soruma cevap verirseniz çok sevinirim ds 260 doldururken aktif olan sosyal medya hesaplarımızı mı vermemiz mi gerekiyor kapattığım hesaplarım oldu ve hatırlamıyorum sıkıntı yaratır mı bu durum şimdiden teşekkür ederim. sorun olmaz, sadece aktif olarak kullandiginiz hesaplarin bilgisini vermeniz yeterlidir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum