Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Saglik calisanlari icin H ve J vizeleri hakkinda duyuru!

Amerikan Vizeleri
40 9 1.3k 7

Benzer Başlıklar

• Amerika'da meslek okulunda nurses aide eğitimi almak için hangi vizeye ihtiyacım var?

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    87 Bakış
    RhonsterR
    @Fatig-Terim calisma izni saglamaz F1 vizeleri nurse aide olarak egitimi ABD de tamamlasaniz bile bir yolu yok malesef sadece cekilisi kazanmaniz ya da baska yollarla greencard sahibi olmaniz durumunda mumkun
  • E2 Yatırımcı Vizesi ve L1 Şirket içi Transfer Vizesi Kıyaslaması

Amerikan Vizeleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    400 Bakış
    fcsmF
    @Cihan Merhaba, ben şu an L1-A sürecindeyim. Bir avukatım var. araştırmışsınız az çok, eğer Tr deki ortağı olduğunuz şirket şartları karşılıyorsa ki en büyük şart en az 15-20 çalışanı olmalı, yasal olarak tüm gereklilikleri yerine getiren bir şirket ise evet daha mantıklı L1 siz bir avukata anlattıysanız şartları da karşılıyor olsanız sizi bu şekilde yönlendirirdi. hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    137 Bakış
    crazycellsC
    @b-ozgurgumus, içinde söyledi: Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu? Merhaba Arkadaslar. Arkadasim Amerikaya AUPAIR ile geldi ve simdi vizesini ogrenciye gecirmek istiyor. bu islem Greencard'im ve duzenli gelirim oldugu icin I-134 Formunu doldurmami ve 3 aylik banka dokumani goturmemi istedi. Ocak-Subat gibi anne ve babami turist vizesi ile yanima getirtmek istiyorum. avukatla vs daha once hicbir iletisimim olmadi ve soracagim kimse olmadi icin sizlere danismak istedim. Bu I-134 Formunu doldurmam ailemi getirmem konusunda bir sorun yaratir mi? Hayir, sorun yaratmaz. Hala banka hesap bilgilerinizle turist vizesi sponsorlugu yapabilirsiniz.
  • ABD'ye giriste iptal edilen vizenin gecerliligi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    B
    @yuciarusa Teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k