Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Markette Çalışmak

Diğer Meslekler
256 63 20.4k 54

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Basketbol Antrenörlüğü

Diğer Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    296 Bakış
    T
    @Baha-Coskun Bende Beden eğitimi öğretmeniyim. Dosya taşıma bi yandan iş bulma derdi bi yandan heryerden saldırıyorum. İş bulma sitelerine PE Taeachers arayan okullara cv atıyorum 15 yıllık öğretmenlik, Tenis Antrenörlük, Yelkenli tekne eğitmenliğim diğer ekstralarım da var. Umarım işsiz kalmam tabi gidebilirsem
  • Amazon warehouse (depo) işinde çalışmak

Diğer Meslekler
    33
    26 Oy
    33 İleti
    10k Bakış
    cgokhanC
    Ben zamaninda online olarak (is ilani yeni tarihli olmasina ragmen) cogu yere, is niteligine gore ayri ayri cv olusturup basvuru yapmistim. Hicbir sekilde donus alamadim. Sadece home depot dondu, ardindan gorusmeye gittim. O zaman bir aracim olmadigi icin ise girememistim. Yer bana yurume mesafesindeydi ama farkli lokasyonlarada gidebilecegim soylendigi icin is yatmisti. Bu kisir dongude size tavsiyem: Is yerini onceden ziyaret edin, orada gozunuze kestirdiginiz bir calisan ile muhabbet edip bilgi almaya calisin. Sizin icin duzenlenecek mulakat tarihini mumkunse ertelemeyin, bugun olmaz yarin olur gibisinden. Cunku siradan isler icin cok donanimli calisan aramiyorlar. Is tanimini alip Chatgpt'den muhtemel sorulara calisin. Cv'de mutlaka basvurulacak is ile tecrubeniz olmasada en kotu 1 yillik deneyiminiz varmis gibi yapin. (Tabi elektrik teknisyeni, forklift soforu gibi tecrube ve bilgi gerektirecek islerden bahsetmiyorum) Ornegin kasiyer, reyon vb islerde mutlaka yazin. Bahsettigim gibi online basvurulari sanki cok takip etmiyorlar gibi, kendinize guveniyorsaniz direkt magaza menejeri ile gorusmeyi deneyebilirsiniz. Gununde degilse muhtemelenen online basvuru yapabilirsin diyecektir. Alternatif olarak iskur tarzi lokal kurumlar var, google'dan arastirarak bu yerlere gidip bazi islere basvuru yapabilirsiniz. (gidilen yerin google yorumlarina mutlak bakin) Birkac ise basvuru yapip yanit beklemeyin, is bulana kadar surekli basvuru yapin. Bazen ilanlar magaza bazli oluyor. Cogu kutuphane veya kiliselerde ucretsiz dil kurslari oluyor. Ihtiyaciniz olsada olmasada oralara gidip cevre edinebilirsiniz. Herkes hayalindeki iste calismak ister ama buna ulasana kadar, burada hayatta saglam psikoloji ile kalabilmek icin gelir gelmez herhangi bir ise girmek lazim. Buraya 3-5 kurusla geldigimiz icin her gecen gun bakiye azaldiginda hissedilen stress omurden baya goturuyor. Turkiye'de de issiz kaldigim zamanlar olduydu ama buradaki gibi hissetmemistim. Burada haftanin birkac gunu wallmartta diger gunleri kroger'da calisan kisileri taniyorum. Dolayisiyla ilk etapta size haftalik 40 saat calisma bile vermeyebilirler.
  • Sigorta Sektörü ve Sigortacılık

Diğer Meslekler
    14
    1 Oy
    14 İleti
    687 Bakış
    vartorianV
    @ayvalik10 Tamamdir, tesekkurler
  • Amerika'da Muhasebecilik / CPA

Diğer Meslekler
    212
    5 Oy
    212 İleti
    24k Bakış
    M
    Merhaba Florida / Orlando da küçük işletmemin muhasebe işlemlerini yapacak muhasebeci arıyorum. İlgilenenler bana msjla ulaşabilir, teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k