Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Coronavirus (COVID-19)

Gündem
3.8k 228 437.4k 172
  • ⭐⭐⭐⭐

New York eyaleti 1.238 yeni koronavirüs vakası bildirdi, toplam 4152 olmus.
    ABDde Koronavirüs teşhisi konan hasta sayısı 10bine yükselmis.
    Test kiti kullanmanın faydaları.. vaka sayısının yükselmesi bu anlamda kötü değil, pozitif cikanlar izole edilir ve virüsü yaymaya devam etmeleri engellenir, bu kadar basit.. keşke biz de yapabilsek.

• @Ramazan Siyasi bir enkazdan bahsediyoruz, beni hiç yanıltmıyor o adam.

• @Muhtaradana bu durumda, bu tarihlerde ABD-ye giden arkadaşlar havaalanında bi problem yaşayacaklarmı?

• ⭐⭐

@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

Bu akşamki verilerle İtalya ölüm oranı ile Çini geçecek gibi, Durumu kritik hasta sayısı 2,257

Çin vaka sayısı 80.928 ölümlü vaka 3.245
    İtalya vaka sayısı 41.35 ölümlü vaka 3.405

İtalya’daki salgını yaşlı akrabalarını ziyarete giden gençler şiddetlendirdi

alt metni

• ⭐⭐

Türk Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman 16 Martta öldü
    törensiz defnedildi demek ki Koronadan öldüğü biliniyormuş. Ancak kayıtlara KOAH olarak geçti!
    Ardından Saygı Öztürk dün açıklama yaparak "Aytaç Korona'dan öldü" dedi!
    Bugün de sağlık bakanı Korona'dan öldüğünü kabul etmek zorunda kaldı ne kadar şeffaf bir ülke olduğumuzu gözler önüne serdiler

• Malesef az once okudugum olumsuz bir seyahat haberi paylasmak istiyorum. ABD disisleri bakanligi seyahat uyarisini level-4'a yukseltecekler. Bakan onayi imzalamis. Level-4 tum ucus ve seyahatlari yasakliyor. Kaynak CNN.

https://www.cnn.com/travel/article/coronavirus-travel-advice/index.html

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

Çin Hubei de, 14 aylık bir bebek tedavi edildikten sonra taburcu edilmiş. Erkek bebek, ülkede coronavirüs sebebiyle durumu ciddi/kritik olarak kayıtlara geçen ilk enfekte bebekmiş.🙏🏻🙏🏻
    (14 şubat tarihli, çin menşeili haber)

• ⭐⭐⭐⭐

Çeşmede Gümrük memurunda Corona pozitif çıktı. Ulusoy Çeşme limanı personeli ve Gümrük personeli ev karantinasına alındı. Çeşmede -İzmir otobanında bir çok kişi panikle İzmire/ diğer illere geri dönem telaşında sanırım. Umarım İtalyada yaşanan virüs transferinin yayılması olan vakanın aynısı olmaz.

• @MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

Malesef az once okudugum olumsuz bir seyahat haberi paylasmak istiyorum. ABD disisleri bakanligi seyahat uyarisini level-4'a yukseltecekler. Bakan onayi imzalamis. Level-4 tum ucus ve seyahatlari yasakliyor. Kaynak CNN.

https://www.cnn.com/travel/article/coronavirus-travel-advice/index.html

23'üne ucak biletim vardı beklemekten başka çaremiz yok büyük ihtimal en kısa sürede bunu gercekleştirecekler bugun veya yarın

• https://www.mynet.com/sivas-ta-saskina-ceviren-goruntu-110106478138
    sivas da turuncu renkli yöresel kıyafetleri içinde tek sıra halinde yürüyen taylandi turistler cinlilere benzetilmis. :)
    bu adamlarim sivas da ne isleri var :)))

• ⭐⭐

@redsat2000 Çeşme belediye başkanı uyanık adammış 😊 İstanbul halkı Çeşme ye akın etmesin diye haber yaymıştır kesin 😊Bodrum belediye başkanıda yaysın böyle bi haber! Otursun millet evinde.Sosyete zengin soytarılar Evde kalmak yerine tatil bölgelerine akın ediyormuş .

• ⭐⭐

@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@ibrahimasar İbrahim bey bir sonraki açıklamada 292<322 olarak yapacaklar. Unutmayın ülke yöneticileri eğer biz bu işte iyiyiz dedilerse 1 ay sonra herşeyi ellerine yüzlerine bulaştırırlar

Sağlık bakanı: Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız.

Yarın hızlandırılmış kit ile daha fazla hasta test edilecek umarım büyük rakamlar çıkmaz herşeyin hayırlısını diliyorum 🙏🙏

• @Ramazan Sayı gene neredeyse 2 ye katlandı.

• @Semihmete, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

elerine a

Gelmesinler Bodruma. İstemeyip dururuz.. O değilde seyahat büyük risk. Hakikaten kimse büyük yolculuğa çıkmamalı.

• yarin 500 u bulur 2-3 gun sonrada 1bin i bulur bu boyle katlanarak gider gibi duruyor. Surekli 2 kati sayi soyluyorlar. x2

• Belki saçma olacak belki siyaset olacak ama bu şahsi fikrimdir. Kendi hayatları, sevdikleri için toplumdaki herkes sokağa çıkma yasağı getirilsin derken devlet bunu uygulamıyor(Şuan için). Dün açıklanan tedbirlere de bakılınca insanları evde tutmaya yönelik ya da rahatlatıcı en ufak bir söylem söylenmedi. Açıklamalardan sonra rahatlayanlar olmadı değil tabii... Amerika ve Avrupa ülkelerinin borsalarındaki inanılmaz çöküş ve bu sürecin doğurduğu ekonomik zarar ortada. Ben devletin bu süreci “fırsat bu fırsat” düşüncesi ile ekonomik avantaja dönüştürmeye çalışıyor diye düşünüyorum ben yazık ki. 3 bin 4 bin kişi ölse bu uğurda birşey olmaz...

• İlk günlerde de bahsettiğim gibi acilen sokağa çıkma yasağı ve ohal getirilmez ise İtalya’dan daha kötü olabiliriz maalesef. Yarın hızlı kitler ile daha çok test yapılmaya başlayacak ve vaka sayılarında ciddi artışlar olacak. Bunu duyan halkta panik havası oluşacak ve artık vakaların hangi illerde çıktığını duyan vatandaşlar aynı İtalya örneğinde olduğu gibi tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyecek. Sonuç kaos ve ölüm.

• ⭐⭐

@salih2825 Çok karamsarsın ya🙈 Türkiye de Sokağa çıkma yasağını bende destekliyorum.Türkiye’de Doğu güneydoğu sorunu var Suriyeli popülasyon var ! Sınırda göçmen var ! kimi nereye tıkacaz. Zor iş

• ⭐⭐⭐⭐

@Semihmete ne yazık ki haber doğru. Uzun yıllar Limanın yöneticiliğini yaptım. Durumu birinci ağızdan öğrendim.Olay dün olmuş. Haber bugün yayınlandı . Buradan ayrılanlar nedeniyle Şuan İzmir daha büyük risk altında .

Benzer Başlıklar

• 4 Oy
    44 İleti
    1k Bakış
    Remy DanonR
    Okullara göre istenen dil yeterlilik sınavları değişiklik göstermekle birlikte, Toefl sınavı okulların neredeyse hepsinde kabul ediliyor. Hiç Toefl sınavına girmediğim için Duolingo English Test ile karşılaştıramam ama Duolingo'nun pek zorlamadığını söyleyebilirim. İyi şanslar dilerim.
  • Coronavirus'un USCIS'e etkileri

Gündem coronavirus covid-19
    42
    2 Oy
    42 İleti
    2k Bakış
    F
    @crazycells Tamamı durduruldu olarak haberler düşüyor. https://www.forbes.com/sites/stuartanderson/2020/09/30/judge-blocks-uscis-fee-increases-heres-why-it-happened/
  • 19 Mayis...

Gündem
    3
    6 Oy
    3 İleti
    136 Bakış
    dmrD
    [image: BrZCPU.jpg] 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)

Gündem
    190
    2 Oy
    190 İleti
    12k Bakış
    crazycellsC
    Gocmen olmayan vizelere basvuru yapacak kisilerin dikkatine! Turkiye ABD konsoloslugu'nun sitesine gore, Ankara'daki konsolosluk gocmen vizelerde biriken dosyalari isleyecegi icin acil durumlar disinda gocmen olmayan vize basvurusu kabul etmeyecek. [image: 1636926391514-screen-shot-2021-11-14-at-4.46.04-pm.png] https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k