DV2021 Bekleme Odası
-
@omertug 2021 e de başvurdunuz mu?
-
turbo hala düzgün olamamışsın cidden senin tedaviye ihtiyacın var
-
@haymatlos_ hayır başvurmadım daha önce de yazmıştım, eğer başvurursam bir de üstüne kazanırsam ve 2020nin imkanıyla gidersem bir kişinin hakkına girmiş olurum diye düşünüp başvurmamıştım.
-
@omertug gördüysem de unuttum pardon
-
@omertug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@haymatlos_ hayır başvurmadım daha önce de yazmıştım, eğer başvurursam bir de üstüne kazanırsam ve 2020nin imkanıyla gidersem bir kişinin hakkına girmiş olurum diye düşünüp başvurmamıştım.
ömer hocam sizden bir kez daha bu sözü duydum ya sonsuz teşekkürler 👋
-
Yoğun bir kar yağışlı perşembe gününden herkese günaydınlar..
-
@omertug inşallah kardeşim,dualarımız seninle
-
@stras eline sağlık 😁 çıktısını alıp masama asıcam.
-
@Ali-Dmr, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Duasıydı, olumlamasıydı, evrene mesaj göndermesiydi vs işe yaramazsa forum üyeleri olarak el ele tutuşup ABD konsolosluğuna gidiyoruz, ikna etmeye çalışıyoruz. Temsili görsel:

@Ali-Dmr Gidelim valla ne kaybederiz 😁 Zaten denk geldiğimiz zaman dilimi için söyleyecek çok şey var da susuyorum 🙈
-
@omertug bu kadar ince düşünmek helal olsun. Bir gün inşallah hayaller gerçek olacak. Doğru zamanı vardır herşeyin 👏👏👏
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ibrahimasar case number 300 lerde olacak :) ekimde mülakat
@haymatlos_ az mülakat deneyimi okumak iyi olur Du aslında 🤭 Gerçi bu seneki mülakat Deneyimleri çok inişli çıkışlı oldu dimi normalde böyle değildi 🙈
-
@Hyller en iyi mülakat yazısı senin ki olacak :) merakla bekliyorum ben
-
@omertug valla şu greencard ne güzel bir adama çıkmış ben bile nasıl mutlu oldum :) hatta çıkanların arasında tek yüzüne aşina olduğum sendin kardeşim, sanırım konuşmuştuk..umarım en kısa zamanda sonuçlanır ve hayırlı haberlerini alırız...
-
@omertug Ömer bey gönlünü ferah tut. Bu sene rakamlar arası çok boşluk var. Büyük sıçramalarla o boşluklar dolacak. Geçen yıl bu büyük rakamlar açıklandığında da bu yorumu yaptım. Bu ayki bülten haklı çıkardı beni. 6-7 bin sıçramalarla mayısta bile tüm numaraları current edebilirler. Siz mali hazırlığa odaklanın. Gittiğinizde nereyi düşünüyorsunuz, ne iş yapmayı planlıyorsunuz, konuşmadık hiç sizinle. Daha bir hazırlıklısınızdır bize göre. Biz ucundan bakıyoruz. Siz vakit yaklaştı, belirlemişsinizdir bir yerleri.
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller en iyi mülakat yazısı senin ki olacak :) merakla bekliyorum ben
Yok yok heyecandan 2 kelimeyi bir araya getiremem ben. :(
-
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar :) Mayıs ayında hep beraber tekrar coşacağız sizler için burada inşallah :)
@ibrahimasar bey araştırmalar devam ediyor halen ama kafamızda netleşmeye yakın yerler mevcut.
Şafak yazayım : 82 :) -
@omertug, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar :) Mayıs ayında hep beraber tekrar coşacağız sizler için burada inşallah :)
@ibrahimasar bey araştırmalar devam ediyor halen ama kafamızda netleşmeye yakın yerler mevcut.
Şafak yazayım : 82 :)Mesela Houston olamaz mı, olsun hep beraber gidelim 🙏
-
@Hyller valla houston artık bizden biri gibi :)
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Hyller valla houston artık bizden biri gibi :)
@aayhann evet ben de öyle görüyorum.
Hayat bu belli mi olur seneye bu zamanlar Houston dan yazarız. -
Türkiye den başvuran sayısı az olduğundan; kota yuzde 5 i geçemez ibaresinden dolayı, 5000 çıkan sayısına ulaşamadığından, ülkeden başvuranların şuan için diğer başvuranların şansını azaltma oranı yok denecek kadar az.bunda etken diğer ulkelerin başvuru sayısı. avrupadan dahil olunduğu için onların sayısı önemli(herhalde bide kıta kotası var.)son zamanlarda söylentiler arasında bazı ülkelerdeki başvuranların diğer rakip ülkeler adına sahte başvuru yapıp istatiksel olarak şanslarını arttırdığı yönünde söylenti var.açıklanan bilgilere bakıldığında çıkma oranı ve kart alma oranı arasında çok büyük fark var.birde önceki senelerde yapılan çıkıp çıkmadığını test etmek için gerçek dışı bilgilerle başvuranların da olduğu söyleniyor. şunuda belirtmek gerekir; avrupadan başvuranların pasaport ücretleride var.ücretsiz pasaport yok bilen varsa örnek vererek hangi ülkede olmadığını söylesin.onlarda shengen var.çoğunda pasaport yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum