Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Senato Trump'u görevinden almaya hazırlanıyor.

Gündem ve Sohbet
10 6 526 5

Benzer Başlıklar

• 2 Oy
    7 İleti
    463 Bakış
    KarrasK
    Geçen sene aralık ayında yayınlandıktan "Generative AI" alanında bir çağ başlattı resmen. Sadece içerik üretiyor, içeriği özetliyor vs. için küçük çaplı öneriler veriyor diye düşünmeyin. Yazdığım kodu input olarak verdiğim zaman gözümden kaçan hataları vs. tespit edip bunları düzeltip bir çıktı sağlıyor. Eksikleri var mı? Tabi ki. Bazı durumlarda sonucu değiştirmeye çalışırsanız "halüsinasyon görmek" dediğimiz duruma geçip kafasına göre cevaplar üretebiliyor. Bu haliyle bile inanılmaz bir araç. Yayınlandıktan sonra eski yöneticim şöyle demişti: "Arkasında çalışan tüm teknolojileri biliyoruz, ancak halen nasıl çalıştığını anlayamıyorum" Yapay zeka geliştirilmelerinin durdurulmasını desteklemiyorum. Çünkü bence sorun bu geliştirmelerin geldiği/geleceği nokta değil, insanlığın buna ne kadar hazır olduğu. Yanlış hatırlamıyorsam ChatGPT'nin yayınlanmasından birkaç hafta sonra OpenAI bir yazı yayınlamıştı, "Elimizde GPT-4'ten de çok karmaşık ve yüksek parametreli modeller var, ancak insanlık buna etik açıdan hazır olmadığı için yayınlamaktan çok uzaktayız" diye. Maalesef linkini şu an bulamadım.
  • 10 Kasım Atatürk'ü Anma

Gündem ve Sohbet
    16
    1
    11 Oy
    16 İleti
    431 Bakış
    Eski Kullanıcı 015E
    https://www.youtube.com/watch?v=baFnCIRfVFM
  • donald trump a saldıran kartal

Gündem ve Sohbet
    1
    1 Oy
    1 İleti
    115 Bakış
    yapay-zekaY
    https://twitter.com/i/status/1160937931269386242
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Gündem ve Sohbet
    10
    4 Oy
    10 İleti
    365 Bakış
    C
    Hepi bortdey :) hep boyle yazarim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k