ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@Sefa ben turkiyeden almamişim bu telefonu .ben Azerbaycandan almişim
-
@sami-nur bu sitedeki bilgilere bakarsan mobil internet bilgilere göre telefon şirketleri tablosuna bakıyorlar
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a30.html -
@sami-nur telefonunuz Samsung A30 marka SM-A305 model diye hatırlıyorum .Türkiye'de de Azerbaycan'da da aynı sürüm kullanılıyor. Fark etmez yani.
-
2014 te aldigim iphone 6 yi kullaniyorum,hattim t mobile.Arkadaslarla beraber one programini kullaniyoruz.Onceki sayfalarda belirtmis olabilirim :) Su an hatta 5 kisi var ve netflix ile birlikte aylik 37$ oduyoruz kisi basi.Sinirsiz internet(30 gb sonrasi yavaslatiliyor sanirim),konusma,mesajlasma var.Mesajlasma ve interneti 140 ulkede(Asagi yukari) ek ucret odemeden kullanabiliyorsunuz.Yurt disi aramanin dakikasi 50 cent(bence cok iyi).Bazen aileme internet uzerinden aramayla ulasamiyorum ve merak edip normal ariyabiliyorum.
-
2015 den bu yana T-mobile kullanmaktayim. @aliarmgn yukarida belirttigi gibi kullanimi cok iyi ve sorunsuz.
Daha once at&t ve verizon kullanmistim. T-mobile kadar cok memnun kalmadim.
-
@MySea merhaba .benim telefonum samsung galaxy A30 .mobil operatora bakdiğimda LTE 2g/3g -ni destekliyor .acaba telefonumu amerikaya götürüb ve amerikada T mobile numarasi alsam , 2g/3g -i çalişirmi ?
-
@sami-nur, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@MySea merhaba .benim telefonum samsung galaxy A30 .mobil operatora bakdiğimda LTE 2g/3g -ni destekliyor .acaba telefonumu amerikaya götürüb ve amerikada T mobile numarasi alsam , 2g/3g -i çalişirmi ?
telefonunuzun okuyabildigi frekanslari bulup kiyas yapmalisiniz. ABD'de calisan frekanslar bu konuda yaziyor, telefonunuzun calistigi frekanslari kendiniz arastirip bulmalisiniz.
-
@sami-nur Telefonunuzun desteklenip desteklenmediğini kontrol edebilceğiniz linkler paylaşmıştım. Buradan denemediniz mi?
@keysnambır, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@sami-nur Telefonunuzun IMEI'si ile aşağıdaki linklerden kontrol edebilirsiniz.
Verizon: https://www.verizonwireless.com/od/prepaid/bring-your-own-device/#/checkDevice
AT&T: https://m.att.com/shopmobile/wireless/byop/checkIMEI.html
T-Mobile: https://www.t-mobile.com/resources/bring-your-own-phone
Sprint ve diğer MVNO seçenekleri için kendiniz araştırabilirsiniz. Bağlantıların bazıları VPN üzerinden USA IP'si ile bağlandığınızda açılıyor.
-
@keysnambır abi verizon bende hata verdi ama t mobile da imei yerine kodu yazanda hiç bir şey olmuyor
Bilmiyorum neden -
@sami-nur Sayfa açılsa bile VPN üzerinden sorgulamayınca çalışmıyormuş. Eğer IMEI numarasını paylaşmaktan çekinmezseniz, bana özelden iletirseniz sizin için kontrolünü yapar ve sonuçlarını iletirim.
-
T-mobile kullandim cokkotu idi cekmiyor kesiliyordu surekli. Simdi verizon kullaniyorum cok iyi
-
@2xscorpion, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
T-mobile kullandim cokkotu idi cekmiyor kesiliyordu surekli. Simdi verizon kullaniyorum cok iyi
bolgeden bolgeye cekim gucu degisebiliyor, isterseniz hangi bolgeden bahsettiginizi de yazin.
-
@crazycells texasda mesela hyustonda t mobile uygunmu ?
-
@sami-nur, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@crazycells texasda mesela hyustonda t mobile uygunmu ?
Houston'da yasadiginiz yerde cevrenize sormaniz daha dogru olur bu soruyu. Bolgeden bolgeye cekim gucu ayni degil.
-
@sami-nur evet idare ediyor. zaten att ve verizon pahalı.
-
usa da bütün gsm operatörlerinde prepaid hatlar mevcutmu
-
Bildigim kadariyla prepaid cards var ama tum gsm operatorler icin gecerli oluyormu bilgim yok. Walmartta falan satiliyor sanirim.
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
usa da bütün gsm operatörlerinde prepaid hatlar mevcutmu
Evet, hepsi için prepaid seçenekler var.
-
@knnrn teşekkür ederim ilgin için
-
@knnrn prepaid hat ne demek
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum