ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@knnrn abi android samsung telefonlari amerikada çalişiyormu ?
-
@sami-nur, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@knnrn abi android samsung telefonlari amerikada çalişiyormu ?
Her telefonun farklı versiyonları var. Çalışmaması için bir neden yok ama bazen bazı şebekeler sadece belli bantları kullanıyor, o yüzden uyumsuz olabilir. Birkaç mesaj geride bununla ilgili durumu anlattım.
-
@knnrn bende versiyon -android samsung 30 du
-
@knnrn bende versiyon -android samsung 30 du
Örnek olarak şunları vereyim. Bunların hepsi Samsung Galaxy Note 10 modelleri
Versions: SM-N970F (Europe); SM-N970F/DS (Global); SM-N970U (USA); SM-N970U1 (USA unlocked); SM-N970W (Canada); SM-N9700/DS (LATAM, Brazil, China); SM-N970N (South Korea)
-
Ben Samsung M20 ile geldim.(m205f Türkiye sürümü)Telefon T-Mobile ile çalıştı. Ancak sanırım T-Mobil'ın bütün LTE bandlari ile uyumlu değil. Bu nedenle zaman zaman LTE kopmaları oluyor. Bir şekilde şimdilik idare ediyorum ama özellikle navigasyona dayalı bir iş yapılıyorsa kullanması çok güç olabilir.
-
@knnrn bende model SM-A305fn/ds di .bu amerikada keçərlimi ?
-
@Sefa butun sorun oradan cikiyor zaten. Performans yari yariya. Zaten T-Mobile disinda bir operatorden hat alacak olursaniz telefonunuza bakip “Uygun degil” diyorlar
-
@knnrn bende model SM-A305fn/ds di .bu amerikada keçərlimi ?
Willmyphonework.net web sitesinden bakabilirsiniz.
-
@mhepekiz evet. Verizon, Sprint, T-Mobile'ın web sitelerinde de imei sorgusu sonucu uygun olup olmadığı öğrenilebiliyor. Benimkisi uygun görünmüyor ama bir şekilde kullanıyorum ağır aksak.
-
@Sefa abi ben verizonda kullandim .blacklist statusa👉 clean yazmiş .bu o anlama geliyor ki ben Amerikada telefonumu kullana bilirmiyim?
-
@sami-nur telefonunuzun marka ve model ve serisinin desteklediği LTE bandları ile Verizon'un bandlarını karşılaştırın. Verizon'un Lte bandları, 2, 4, 5, 13, 66 ve LTE ana frekansları 1900, 1700 abcde, 700 bc olarak geçiyor. Telefonuzun desteklediği bandları kontol edin.
-
@Sefa abi ben verizonda kullandim .blacklist statusa👉 clean yazmiş .bu o anlama geliyor ki ben Amerikada telefonumu kullana bilirmiyim?
Blacklist denen durum telefonu başka şebekeden taksitle alıp borcunu ödememe durumunda oluyor. Çalışıp çalışmadığını ifade etmiyor.
-
@Sefa ben onun frekansin bulamadim .benim telefon model samsung android a 30 5fn di .ama frekansin nasil oldugunu bulamadim .nerden bile bilirim ?
-
@sami-nur Telefonunuzun IMEI'si ile aşağıdaki linklerden kontrol edebilirsiniz.
Verizon: https://www.verizonwireless.com/od/prepaid/bring-your-own-device/#/checkDevice
AT&T: https://m.att.com/shopmobile/wireless/byop/checkIMEI.html
T-Mobile: https://www.t-mobile.com/resources/bring-your-own-phone
Sprint ve diğer MVNO seçenekleri için kendiniz araştırabilirsiniz. Bağlantıların bazıları VPN üzerinden USA IP'si ile bağlandığınızda açılıyor.
-
@sami-nur telefonunuzun desteklediği lte bandları aşağıdaki imajda. Karşılaştırdığımizda, 4g ile uyumsuz, 2g ve 3g ile uyumlu olduğu görünüyor. Tabii 4g harici kullanmak istemezsiniz galiba. Yine değerli @keysnambır'ın ifade ettiği gibi imei sorgulaması yapın hangi operatörü düşünüyorsanız. Ayrıca değerli @knnrn'ın da ifade ettiği gibi, blacklist operatörler arası ihlal durumu ile ilgili bir ifade. Telefonunuz Tr sürümü olduğundan, hali hazırda unlocked olduğu için, blacklist te yer almıyor olsa gerek.

-
@Sefa merhaba .bende Mobil network
👉 LTE 3g/2g dir.bu ne anlama geliyor .ya ni amerikada calisa bilirmi bu band ? -
-
@ayvalik10 bende telefon👉 Samsung Galaxy ve model numarasi👉 A30 5fn
-
@sami-nur Türkiye'de kullandığınız hızlı interneti burada kullanamayacağınız anlamına geliyor.
-
@ayvalik10 telefon Samsung A30 tr sürümü.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum