DV2021 Bekleme Odası
-
@aysegul sen daha uyu şekerim 🤣🤣
-
@aysegul el işareti aşağıya bakıyor
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@aysegul el işareti aşağıya bakıyor
Yani -1 falan yazıyor
-
+larla dolu yaşamımda -ksilerdeyim :)
-
Bugun telework yapiyorum, evden calisiyorum. Halk TV'de "ayrintilar" basladi, onu izliyorum.
-
Herkese merhaba uzun zamandır foruma giremiyorum nasılsınız arkadaslar nasıl gidiyor hayaller
-
Iyi aksamlar abilerim ve ablalarim :) nasil gidiyor, hersey yolundami?
-
@asilelif yok mesajin yaninda -1 yaziyor onu biliyorum da ben kendi mesajlarımda denk gelmemiştim hiç 😁 hala da hangi mesaj olduğunu bilmiyorum o yüzden merak ettim bildirim falan geliyosa bildirimlere bir daha bakayım dedim göremedim orada da 😁 aman neyse tek tek mesajlarimi da kontrol edemeyeceğim şimdi, 2 bebeyi zor uyuttum perişan pakizeye döndüm zaten 😉 eksi meksi, sorun değil 😏
-
Bibucuk aya plakalara iniliyor hadi yuregim hagayret
-
anladınız siz onu :)
https://www.youtube.com/watch?v=CcWsh-0BFSM -
@dmrtkn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Herkese merhaba uzun zamandır foruma giremiyorum nasılsınız arkadaslar nasıl gidiyor hayaller
Günaydın ben kendi adıma cevap vereyim. Misafirlerim vardı onlar haber izledikçe gideyim konsolosluğun kapısına dayanayım diyordum😂😂😂şimdi gittiler de neyse sakinledim biraz
Herkese günaydın bu arada🌞
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Iyi aksamlar abilerim ve ablalarim :) nasil gidiyor, hersey yolundami?
Günaydın ablacım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın nasıl gidiyor okul😌
-
@Calibraturbo evet, o günden sonrası gerçekten çorap söküğü gibi 👍🏻
-
Herkese günaydın
-
3 gündür ankarada göz gözü görmüyor sisten kendimi cadılar ülkesinde yaşıyor gibi hissediyorum 😟🤣
-
3 gündür ankarada göz gözü görmüyor sisten kendimi cadılar ülkesinde yaşıyor gibi hissediyorum 😟🤣
Oktay abi bunu görmesin🤣🤣🤣
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Oktay abi bunu görmesin🤣🤣🤣
Niye ki 🤔🤔🤔
-
ahanda bana bugünkü malzemeyi verdin :)
-
@asilelif söylemiştim😬
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
ahanda bana bugünkü malzemeyi verdin :)
Fenasınız var ya 🤣🤣🤣🤣@bidünya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum