DV2021 Bekleme Odası
-
Nasil gidiyor, ne var ne yok?
-
@HPX, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
aynı tas aynı hamam devam kardeşim beklemeye devam bekliyoruz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyor şair :)
-
@Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif benim hep yurtdışında yaşama hayalim vardı aslında. Tabi hayatın gidişatı bazı şeyleri unutturuyor insana😏green kartı ilk internet sitelerinin reklamlarında görmüştüm 2010 öncesinde pek ilgilenmemiştim o zaman. 2013 te bir arkadaşımız başvuru yaptığını söyledi hatta yıllardır başvuruyormuş. Zaten gidişat malum ben de başladım araştırmaya😃
hiç yurtdışı hayalim olmadı kardeşim. ilki 1998 de almanya evlilik yolu ile gidicektim kızın evi arabası her şeyi vardı amcamın baldızı idi gitmedim iç güveysimyim demiştim kendi kendime hatta pasaportuda o zaman çıkartmıştım vazgeçtim. diğeri de yurtdışında hollandada çalışan arkadaş beni iş makinası operatörü olarak getirtecekti ben istemedim gurbet vs yapmam yaşamam dedim. ama şu son olanlar fikir değiştirmem sebep oldu özellikle çocuklarım için...
Eşiminde karşına bazı fırsatlar çıkmış ama o da aynen seninle aynı mantıkta gitmemiş.
-
@Oktay-İbiş 😂😂😂
-
@asilelif benim hep yurtdışında yaşama hayalim vardı aslında. Tabi hayatın gidişatı bazı şeyleri unutturuyor insana😏green kartı ilk internet sitelerinin reklamlarında görmüştüm 2010 öncesinde pek ilgilenmemiştim o zaman. 2013 te bir arkadaşımız başvuru yaptığını söyledi hatta yıllardır başvuruyormuş. Zaten gidişat malum ben de başladım araştırmaya😃
hiç yurtdışı hayalim olmadı kardeşim. ilki 1998 de almanya evlilik yolu ile gidicektim kızın evi arabası her şeyi vardı amcamın baldızı idi gitmedim iç güveysimyim demiştim kendi kendime hatta pasaportuda o zaman çıkartmıştım vazgeçtim. diğeri de yurtdışında hollandada çalışan arkadaş beni iş makinası operatörü olarak getirtecekti ben istemedim gurbet vs yapmam yaşamam dedim. ama şu son olanlar fikir değiştirmem sebep oldu özellikle çocuklarım için...
Eşiminde karşına bazı fırsatlar çıkmış ama o da aynen seninle aynı mantıkta gitmemiş.
adam akıllıymış :) iyide yapmış güzelde yapmış :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Oktay-İbiş evet beni beklemiş😅
-
@Oktay-İbiş evet beni beklemiş😅
adamı pişman etmedin dimi beklediğine :)
-
aynı tas aynı hamam devam kardeşim beklemeye devam bekliyoruz beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyor şair :)
En kötü günlerimiz böyle olsun abim 🤗 beklicez yani baska cagresi yok :) vallah bendede ayni tas ayni hamam.. evden okula, okuldan dershaneye.. ondan sonra bide haftada bir gün calisiyorum (cuma günleri) öyle yani simdide sinavlar zamanina girdik, 1. ayin sonunda basliyor.. 8 tane sinavim var
-
@HPX sınavda başarılar ablam
-
En kötü günlerimiz böyle olsun abim 🤗 beklicez yani baska cagresi yok :) vallah bendede ayni tas ayni hamam.. evden okula, okuldan dershaneye.. ondan sonra bide haftada bir gün calisiyorum (cuma günleri) öyle yani simdide sinavlar zamanina girdik, 1. ayin sonunda basliyor.. 8 tane sinavim var
ALLAH bozmasın kardeşim :)
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@HPX sınavda başarılar ablam
Tesekkür ederim, sagolasin ablam :)
-
ALLAH bozmasın kardeşim :)
Sagol varol abim :)
-
@Oktay-İbiş yok etmedim bence birde ona sormak lazım😂😂😂
-
adamın saçları yerindemi yerinde ise beyaz lama varmı saçlarında yada sakallarında şayet yoksa tamam amma var ise sıkıntı var demektir :)
-
adamın saçları yerindemi yerinde ise beyaz lama varmı saçlarında yada sakallarında şayet yoksa tamam amma var ise sıkıntı var demektir :)
Eheheuuskdjjd saçlar yerinde ama bir miktar beyazlamış olabilir😂
-
Eheheuuskdjjd saçlar yerinde ama bir miktar beyazlamış olabilir😂
-
@Oktay-İbiş 🤣🤣
-
@Oktay-İbiş 😂😂😂
-
@asilelif green card eskiden beri web sitelerinde reklamı dönen birşeydi ama hic ilgilenmemiştim, nitekim istanbuldan, ülkemden başka bir yerde yaşamak aklımın ucundan bile geçmezdi. Geçen yıl turist vizesi ile ilgili araştırma yapıyordum ben, eşimin zaten vardı vizesi, gelip gitmisti amerikaya iş için, dedi ki ikinize de alalım (oğlum ve ben) ne olur ne olmaz dursun pasaportlarımızda, bu memleketin hali hal değil, alalım biz. Bu arada trumpla birbirimize girip duruyoruz, vize işlemleri bi askıya alınıyo bi devam ediyo falan. Tamam dedim 10 yıllık vize dursun pasaportta, bu arada bu forumdaki turist vizesi başlığına bakıyorum, sartlarımız aynı olan örneklere, o dönemdeki vize retlerine falan.
Amerikada yaşama fikri eşimde eskiden beri hep vardı ama taş çatlasın 3-5 kez laf arasında geçmiştir konusu, hiç konuşmadık üzerine yani. Ama kendisi fazla çalışkan, fırsatları seven, çok alana ilgi duyan tam oraya göre biri yani, öğrencilik yillarından beri..
Ben bu turist vizesi işini araştırırken benim bey demesin mi green card a başvuralım belki çıkar gideriz diye. Saçmalama diye çemkirdim tabi ben bir süre 😂 uzatmiyim, bir kac hafta içinde biraz araştırınca, bu forumdaki deneyimleri okuyup Can Bey i de izleyince(kendisi benim ilham perim olur😁), bir de bütün bunlar memleketin hali ahvali ile birleşince kendimi bu forumun bütün başlıklarını okurken buldum.. o gün bugündür bekliyoruz bakalım 😏 -
@aysegul tecrübeli insanları hep dinlemek lazım biz ilk başvuruda zamanı tüketemiyoruz zaten
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum