FedEx ve alinamayan hizmet (teslim edilmeyen paket)
-
@FreeWoRLD Bunlar super oldu. bu yolu da hemen devreye sokuyorum.
-
FedEx ground shipment hizmeti ile ilgili cok sorun yasayan varmis.
https://www.reddit.com/r/FedEx/search?q=flair_name%3A"Ground Shipment"&restrict_sr=1 -
-
@caglaror bende bir siparişle ilgili sorun yaşamıştım 1 hafta içinde gelmesi gereken şey gelmedi 3 hafta sonra bana kaybolduğunu ve paramı iade ettiklerini bildirdiler,(Mailler ve aramalar sonucunda) param iade oldu üzerinden 1.5 ay geçtikten sonra kayboldu dedikleri kargomu leasing ofise teslim etmişlerdi.. kimsenin kimseden haberi yok🤷🏻♀️ Ve burda işlemler aşırı uzun ulaşamıyorsun ulaşsan cevap alamıyorsun. Sistemleri nasıl işliyor anlamak zaten mümkün değil ben daha çözemedim.
-
Olur boyle vakalar, FBI yakalar :)
-
Ben Almanya'dayken Turkiye'de bir arkadasima mektup icinde 300 Euro gondermistim. Iki adet resmin arasina koymustum parayi belli olmasin diye :)
Bir hafta sonra mektup zarfini almis hemde postacinin kendisinden, acma yeri bantla yapistirilmis sekilde. Postaciya ne oldu bu zarfa demis, bilmem yanitini almis. Icinde resimler varmis ama para ucmus tabii ki. Almanya'daki postaneye gidip boyle boyle olmus dedim, bizde oyle sey olmaz, Turkiye'de almislardir o parayi, orada arayin dediler. Turkiye'de arkadas gidip postaneye sormustu ve o zaman, uzerine 1 bardak su icin demislerdi... -
Surayi da cok onemsiyorlar, buraya da sikayetinizi yazin:
-
@bsk Benim paket teslim edildi gorunuyor. Sorun o.
-
@caglaror türkiyede ki gibi imza karşılığı kargo teslim edilmiyor mu online işlemler yada call center hangi saat kime isim olarak alan kişi kim ise ona sorsan sistem de gözüken kişi almadıysa merkeze gidip dağıtım yapan kişinin kayıtları vardır o insanla yüzleşirsin Türkiye mantığı ile yazdım bilmediğimizden oradaki sistemi yanlış yazdıysam kusura bakma
-
@ayvalik10
Mutlaka imza ile teslim edilen durumlar vardır fakat UPS kargoları harici alışverişlerde imza karşılığı ben şimdiye kadar denk gelmedim. Geçen haftalarda macbook bilgisayar geldi, onu bile kapıya bırakıp gittiler. -
@FreeWoRLD cağlar teslim edildi deyince kapı önüne koymayıda mı teslim ettik diye giriyorlar ozaman sıçtık
-
Sorun anlasildi. 2 yandaki siteye birakmis FedEx. Oradan bizim siteyi aramislar. Yarin gidip alacagim. Insan faktoru yine hataya yol acti.
Gel AI, gel robot, gel android geeeel... -
@FreeWoRLD, içinde söyledi: FedEx ve alinamayan hizmet (teslim edilmeyen paket)
@ayvalik10
Mutlaka imza ile teslim edilen durumlar vardır fakat UPS kargoları harici alışverişlerde imza karşılığı ben şimdiye kadar denk gelmedim. Geçen haftalarda macbook bilgisayar geldi, onu bile kapıya bırakıp gittiler.Ben de UPS hep kapıyı çalıyor diye biliyordum. Geçenlerde bir iki elektronik sipariş ettik 250 dolar civarında, teslim edildi görünüyor ama evdeydik kapı çalmadı. Kapının önüne baktık orda da yok. Gitmiş sitenin dışardaki leasing office’inin önüne yığmış 15-20 tane teslimatı yağmurun altında manyak. Muhtemelen yoğunluktan dolayı aldıkları sezonluk elemanlardan ve işi ya tam bilmiyor ya da önemsemiyor :) ama imza karşılığı hiçbir şey aldığımı hatırlamıyorum.
-
@gallifrey Kesinlikle teslimat konusunda Amazon'da dahil hepsi ayni. Ciftliklere Amazon flex kutusu dagitirken benden onceki dagiticilarin kaldirip otlarin arasina attigi paketleri gordum. Youtube ve Reddit'de video linkleri var, ne kadar vurdumduymaz olduklari ortada. Bence kanayan yara bu is.
-
@caglaror geçmiş olsun, en azından paketi buldunuz😊 bizde bu durumlarda ne yapabileceğimizi öğrendik
-
@Muhtaradana Evet ama su kadarini soyleyebilirim ne satici ne tasiyici sorumluluk almiyor. Amazon bu konuda sadece bir centik daha iyi durumda. Bazen urunu yeniden bile gonderebiliyorlar. En saglami bir house'da oturup kayit tutan bir kamera sistemin olmasi. Delil saglam olsun her yere basvurursun.
-
@gallifrey O halde belkide gondericinin sectigi kargolama tipine gore degisiyor UPS'te, bilemedim. Gecen sene bir kac kargoda imza almislardi bizden Apple siparislerinde ama pahali urunler degildi.
-
@caglaror gecen gun bizim mahalledeki birinin kayit ederek paylastigi bir video. Saygideger abimiz Fedex'ten.
Iyiki firmalar paketlemeleri saglam yapiyor...
-
Biz gecen yil koltuk takimi almistik online, evde hickimse yokken getirip kutularin icinde garaj kapisinin onune birakmislardi. Ne imza ne bir not. Sadece birakinca bir email gelmisti.
-
Yalniz bir defa, aldigimiz ayakkabiyi, bir arka sokakdaki evin birisine yanlislikla birakmislar, ertesi sabah orada yasayan adam getirip bir yanlislik olmus galiba diye teslim etmisti bize..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum