DV2021 Bekleme Odası
-
@Oktay-İbiş arkadaşım çağırmış zehir olsa içerdim
-
Yemekte ciğer var hiç iç organ yemem dedim ama ciğeri ayrı tutmayı unutmuşum son 6 aydır benim herif bana zorla alıştırdı şimdi tadı güzel geliyor 🤣
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş arkadaşım çağırmış zehir olsa içerdim
🤗🤗🤗
-
Yemekte ciğer var hiç iç organ yemem dedim ama ciğeri ayrı tutmayı unutmuşum son 6 aydır benim herif bana zorla alıştırdı şimdi tadı güzel geliyor 🤣
Afiyet olsun iyidir ciğer kan yapar can yapar😀
-
etme bulma dünyası ya yersin yada aç kalırsın. etçil olmak güzel otçul olmaktan iyidir :)
-
Haberleri okudunuz mu şok oldu ne kadar önemli haberler var
-
Hiç bakmıyorum bünyem kaldırmıyo yaaa😫
-
oku dum göreceğimi gördüm.
-
@bidünya dur sen bakmıyorsun ben söyleyeyim Şeyma Subaşının sevgilisi Şeyma Subaşıyı aldatmış ne mal millet olduk ya bu haberler okunmasa yazmazlar herhalde
-
@bidünya dur sen bakmıyorsun ben söyleyeyim Şeyma Subaşının sevgilisi Şeyma Subaşıyı aldatmış
Vah vah bak şimdi bu hiç olmamış😆
-
@asilelif işsiz insan dolu memlekette reytingleri yükselten
-
@bidünya Bunu bilerek yapıyorlar biliyor musun insanlar haberler açınca bunları görüp gazete bile almıyor artık
-
@bidünya Bunu bilerek yapıyorlar biliyor musun insanlar haberler açınca bunları görüp gazete bile almıyor artık
İnanırım artık her şey mümkün bu dünyada😏
-
@bidünya plânların ne bugün
-
@bidünya dur sen bakmıyorsun ben söyleyeyim Şeyma Subaşının sevgilisi Şeyma Subaşıyı aldatmış ne mal millet olduk ya bu haberler okunmasa yazmazlar herhalde
Cok önemli gibi bide habere cikartiyorlar ya aklim almiyor ablam :) sonumuz hayir ola, artik herseye haber yapiyorlar 😡
-
@HPX kadını gördükçe sinir oluyorum ya bize yada çocuklarımıza örnek olsa neyse oda yok ne haber yapıyorlar anlamıyorum
-
@HPX kadını gördükçe sinir oluyorum ya bize yada çocuklarımıza örnek olsa neyse oda yok ne haber yapıyorlar anlamıyorum
Aynen vallah katkisi 0, anca gösteris veya ahlaksiz isler pesinde ve herzaman heryerde ön plana cikartiliyor o kadin. Coook anlamsiz :)
-
@bidünya plânların ne bugün
Şimdi plansız olarak misafirim geldi sonrası henüz meçhul😂
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum