DV2021 Bekleme Odası
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya dur sen bakmıyorsun ben söyleyeyim Şeyma Subaşının sevgilisi Şeyma Subaşıyı aldatmış ne mal millet olduk ya bu haberler okunmasa yazmazlar herhalde
Cok önemli gibi bide habere cikartiyorlar ya aklim almiyor ablam :) sonumuz hayir ola, artik herseye haber yapiyorlar 😡
-
@HPX kadını gördükçe sinir oluyorum ya bize yada çocuklarımıza örnek olsa neyse oda yok ne haber yapıyorlar anlamıyorum
-
@HPX kadını gördükçe sinir oluyorum ya bize yada çocuklarımıza örnek olsa neyse oda yok ne haber yapıyorlar anlamıyorum
Aynen vallah katkisi 0, anca gösteris veya ahlaksiz isler pesinde ve herzaman heryerde ön plana cikartiliyor o kadin. Coook anlamsiz :)
-
@bidünya plânların ne bugün
Şimdi plansız olarak misafirim geldi sonrası henüz meçhul😂
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@asilelif mail adresini verir misin hemen bizim evrakları sana gönderelim eksik evrak sadece sağlık raporu kalsın.
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim ince düşüncen için ama çıktıktan sonra alabilirmiyim sizden evrakları, çıkmadan hiç bir belge almak istemiyorum hayal kırıklığına uğramamak için zamanı gelince ben isterim sizde verirseniz sevinirim
-
Bekleme odası sakinleri nerdesiniz. Bugün herkes çok meşgul galiba😄
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
milletin işi çok sanırım :)
-
Öyle galiba abi gevezeler grubu olmayınca da boş kalmış bugün buralar😀Bi işsiz bizmiymişiz acaba diye düşündüm şimdi🤔
-
Öyle galiba abi gevezeler grubu olmayınca da boş kalmış bugün buralar😀Bi işsiz bizmiymişiz acaba diye düşündüm şimdi🤔
:) aynen demekki işsiz olan biziz
-
Canim anam peynirli pogaca yapmis onu yedim :) deminde okuldan geldim ve simdi dershaneye gidicem :-) bugün anca aksama abla :-)
-
@HPX sen de haklısın kardeşim işin zor. Allah zihin açıklığı versin
-
Eh ben de gideyim yemek saatine kadar kitap okuyayım biraz. Haydi herkese iyi akşamlar🙋🏻
-
@HPX sen de haklısın kardeşim işin zor. Allah zihin açıklığı versin
Amin sagolasin ablam sizlerede kolaylik versin :) aksama görüsürüz insallah
-
Iyi aksamlar herkese 🖐️
-
Iyi aksamlaar :-) bwn geldiim
-
5 ay sonra izdirap bitiyor.son5.
-
@Chromium cikacak kankam uzulme
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum