DV2027 Sohbet Odası
-
@istanbuladami Maalesef sonuçların açıklanacağı gerim sayım sayacında hergün bir eyaleti paylaşanbir arkadaş vardı insan o fotoğraflara bakınca orada olmak istiyordu sonuçlar açıklanacağı gün discord toplanıp saati beklerken heyecan kazananların sevinçlerine ortak oluyorduk güzel bir curcuna oluyordu dediğin gibi o yok maalesef umarım dv28 de eski günlere döneriz :)
-
@T.C.-Kubilay-Dikici valla aklıma o geldi bugün :) her gün bir eyalet. Eksisi, artısı, özelliği, hikayesi vs vs. sayaç paylaşan, farklı bilgiler edindikçe buradan paylaşan.. Çok hareketliydi ve bence aslında öyle de olmalı.
Mesela ben o dönem buralarda paylaşılan youtuberlardan, bilgilerden, paylaşımlardan çok ciddi bilgiler edinmiştim. Çok değerli iş bunlar.
Henüz hayalimize kavuşmak bize nasip olmadı ama bir çok arkadaş gitti burdan biliyorum. Farklı sosyal medya hesaplarından ekleştiğimiz kişiler de vardı. bakıyorum arada haala oralardalar, çoğunun da hayatı oturmuş. Çok güzel :)
İnşallah bir gün bize de nasip olur -
@Serhat-Tarhan-0 Başvuru yapamadığınız için kullanmadığınızı varsayıyorum başvuru için uygunsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
-
@Serhat-Tarhan-0 bende aynı şekilde eylül ayında sadece green card için çekilmiştim. Bende de soru işaretleri oluştu. Son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf olmadığından yüklediğimizde sıkıntı yaşar mıyız? Sonuçta fotoğrafın kayıt tarihinden son 6 ay içersinde çekilmediği anlaşılıyor. Sistemin otomatik eleme şansı olabilir mi? Ben yine de risk almadan tekrar çektiririm herhalde başvuru başlamadan diye düşünüyorum.
-
@asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum