Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Offroad

Kültür ve Hobi
1 1 81 1

Benzer Başlıklar

• Amerika'da NBA Kültürü

Kültür ve Hobi
    1
    4 Oy
    1 İleti
    118 Bakış
    smkS
    Merhabalar, NBA ile ilgili hiçbir ileti ve başlık göremedim yenisini açayım istedim. Dün hem Alperen Şengün'ü izlemek için hem de yapılacaklar listemden NBA maçı ortamını görmeyi silmek için Orlando Kia Center'daki Orlando Magic-Houston Rockets maçına gittim. İlk izlenimlerim, herkesin keyfi yerinde alkol satışı ve yeme içme opsiyonlarının olduğu, insanların aileleriyle geldiği ve eğlendiği bir yermiş Salonlar. Beklediğimden daha kalabalıktı ama insanlar genel olarak saygılı ve kibar. Gelelim maaliyete :drum: 2 kişi otopark ücreti dahil toplam vergi biletleme falan filan dahil $110 dolar ödedik. Bira $15, alkolsüzü $10. Ucuz diyemem ama pahalı da sayılmaz. Herkese şehrindeki takımın bir maçına gitmesini tavsiye derim. Son olarak Alperen fena iyi bir oyuncu, başarılarının devamını dilerim.
  • Amerika da Sigara içmek ve Sosyal yaşam

Kültür ve Hobi
    40
    0 Oy
    40 İleti
    4k Bakış
    I
    yaşadığımız yer - irvine- adına konuşmak gerekirse, burada communities olarak geçen ve irvine company apartments real estate'ine bağlı siteler büyük oranda non-smoking olarak geçiyor. kendi eviniz de dahil olmak sitelerin herhangi bir yerinde smoking yapamıyorsunuz buna sadece bildiğimiz manada sigara değil, dumanlı her türlü içim dahil. daire sözleşmenizde bu kurallara uyacağınızı teyit ediyorsunuz. içenlere nasıl bir yaptırım var tam bilmemekle birlikte, birini içerken görürseniz bildirin deniyor. ama herkes kurallara son derece uygun hareket ettiği için hiçbir şekilde koku, duman yok tertemiz bir hava. los angeles'ta da kaldırımlarda belirli noktalar var sigara içebileceğiniz. eğer başka bir yerde içerseniz ağır para cezaları var diye biliyorum.
  • 4 Temmuz - ABD'nin doğum günü

Kültür ve Hobi
    16
    8 Oy
    16 İleti
    970 Bakış
    NewyorkNewyorkN
    @Serapp Muhtesem bır kare yakalamıssınız ! kıskanmadım desem yalan söylemiş olurdum.Neyse seneye dilerim bende iyi bir kare yakalamak için doğru yerde bulunurum.Bugün 4th july dan sonraki ilk iş günüydü tatilin keyfini çıkarmaya çalıştım yanıma bir o kar kaldı dedim kendi kendime bununla kendimi yetinmeye çalıştım,yoksa bugün yaptığım gibi yarında özellikle işyerindeki herkese ışıklar yüzünden homurdanmaya devam edecektim... Senin adına mutluyum..
  • Amerika ve Silahlanma

Taşındı Kültür ve Hobi
    19
    1
    1 Oy
    19 İleti
    3k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Merhaba,kesinlikle dunyanin ne tarafinda olursaniz olun oncelikle kisisel guvenlik herseyden onde gelir..Silahlanmaya kesinlikle katiliyorum.Sen silahlanmassan o ,digeri ,oteki, beriki zaten silahlanacak ve onlara karsi sen yine silahsiz kalacaksin. Ne icin?ama ben silah sevmiyordum icin mi?keske olsaydi demekten iyidir bulundur nasil olsa gerekmedikce kullanmazsin zaten...Her halukarda halki silahli olan hemen her ulkede politika her daim bir nebze daha fazla halk acisindan iyi islemek zorunda olacaktir halklar daha fazla ciddiye alinacaklardir ve devlet silahli halktan onlara koyacagi kurallar icin hep iki kere dusunmek daha dikkatli olmak zorunda olacaktir(yani isini yapmak zorunda kalacaktir)boylelikle cunku halk isterse tehtid olusturabilir silahliysa ozellikle ,.Hic bir devlet halkin silahlanmasini istemez cunku onlari tam olarak kontrol altina alamaz boylelikle guc devlet de olur ve silahsiz halk her zaman korku icinde ve pasif yasamaya mahkum kalacaktir.Sonucta hic bir devlet senin ailen,arkadasin degil ve sen halksin onlarda halktan gelme ama halk degiller onlar senin emegin ve paranla sen secmis olsan bile(ki baska secenegin yok birsey secmek zorundasin kurulu bu sistemde dogmus bulundun) sadece seni yonetenler olarak kalacaktir yani isler her an degisebilir .O kadar cok neden varki silahlanmak icin,hangisinden baslasam bilemedim.Uzun sozun kisasi bana gore herkes her sartta silahlanmalidir..Yarin ne olur asla bilinmez. Not: Bu arada konuda bahsedilen bolgeler zaten ezelden beri silahliydi bu yeni birsey degil? silahlar her zaman vardi ABD de her bolgede . Ve her zaman coktu bu oranlar .Resmi ruhsatli acisindan ise bu % li oranlar bunu bilemem.. Konuda ki bir yoruma tamamen katiliyorum "Silahlar insanları öldürmez,insanlar insanları öldürür." Bu kadar basit.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k