Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3 Vize Başvuru Sürecinde Avustralya'ya Gitmek

Pasifik
3 3 227 3

Benzer Başlıklar

• Avustralya'da bir ömür böyle geçti...

Pasifik
    393
    39 Oy
    393 İleti
    33k Bakış
    S
    ..Ne mutlu turkum diyene... ...Cok uzun yillar evvel bir gun hatunla evde oturuyorum,o zamanlar cep telefonu yok,ev telefonu caldi,samimi bir arkadasim var aradigi zaman hep degisdik aksanla konusur,sakacidir.....Telefonu hanim aldi bana bakiyor ya ne diyor bu anlamiyorum diyor, sakince telefonu ben aldim. ahizenin obur ucundaki turkt o cocuklarindan bir olmali.karsidaki sahis, hatuna kimlerle yattigini biliyorum,cok yakindayim istersen gelirim,bak kocanada anlatirim gibi santaj yapiyor..bir anda beynim dondu bastim en agir kufuru her kimse kimse hemen telefonu kapatti,sokagimiz kucuk ve kisa sokakti kafa iste hemen sokaga firladim hani hareket eden bir araba gorsem sanki gidip girtlagina yapisacagim ....Auburn bolgesi turklerin karargahiydi bir iki turk kahvesi vardi-bir tanesine arasira gider 51 veya yanik oynardik cayina tabi, bir gun yine kahvedeyim yandaki masada bir vatandas diger adama anlastiyor anlattigi adami uzaktan taniyorum rizeli tam karadeniz usagi,kulak misafiri oldum,bize telefon eden kimse kahvedeki adamin evinede etmis, rizeli arkadas o sapik bizim evide aramis, valla bir elime gecirirsem 99 parcaya boler gider 30 sene yatarim diyor.Bende bizide aradilar, bende ayni sekildeyim kim oldugunu bilsem gider evini atese veririm dedim,bir kac kisi olup sikayet etseydik adam parali sokak telefonundan aramiyorsa adresi ve ismi bulunabilinirdi. ..yurt disina geldik, soyguncusuda hirsizida zamparasida cikti,bazi kadinlar yeni memleket ozgur memleket diye yoldan ciktilar,bazi erkekler yabanci kadin yerine turk kadinlariyla iliski kurmaya calistilar ,kadinin icinde varsa iliskiye gider, cok arkadaslarimiz oldu, kadinlardan ve zamparalikdan bahsedenler oldumu hep uzak durmaya calistim.
  • Avustralya hakkinda bilgiler ve deneyimler

Pasifik
    229
    21 Oy
    229 İleti
    12k Bakış
    S
    ...NESA.....NSW EDUCATION STANDART AUTHORITY........Bizim nsw eyaletinde yabanci ogretmenlerin buraya gelip ogretmenlik yapmalari icin bu kuruma basvurmalari lazimmis,,,,,, australia nesa diye siteye girebilirseniz tabi ingilizceniz yeterliyse cok bilgilere ulasabilirsdiniz....
  • Avustralya Yeni Mezun Mühendis Vizesi

Pasifik
    14
    2 Oy
    14 İleti
    1k Bakış
    K
    Bu vize galiba yalan oldu bekleme süresi 1200 gün olmuş uzun süredir vize alan Türk yok. Avustralya bilerek bu vize başvurularıyla ilgilenmiyor bakalım ne olacak ben hala başvurmadım artık başvursam mı eminde değilim.
  • Avustralya Göçmenliği

Taşındı Pasifik
    33
    1
    4 Oy
    33 İleti
    6k Bakış
    F
    Merhaba, 491 nolu vize için eş lerden de dil puanı isteniyor mu
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k