Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD

• merhaba herkese ben de amerika da yaşamak istiyorum ve ilk defa green card başvurucam acaba rica etsem dikkat etmem en önemli bilgileri verebilirmisiniz

• ⭐⭐

Bu konu ile ilgili forumda bir başlık var başvurma ile ilgili. Bu sene kaçtı artık 2019 ekim-kasım arası başvurular tekrar olur o zamanı beklemelisin. Yada benim önerim yaş ve okul durumlarınız uygunsa okul okumak( özellikle community colleage) için başvurular yapmak tabi onun içinde 2019'u beklemek lazım. Türkiye ABD arasındaki sorundan dolayı randevular baya sarktı. Amerika için en önemli konulardan biride ilk zaman için gerekli yeterli miktarda para. Amerika'ya gidince çalışıp para kazanma durumları halledilebilir.

• @malefez Green Card cekilisi hakkinda bilgi icin su sayfalari inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/abd-ve-greencard-hakkinda/

sayin gkhanfeez 'in dedigi gibi bu yilki basvurular bitti, 2018 yilinin sonunda DV2020 Green Card cekilisi icin basvuru yapabilirsiniz. Bu konudaki yasal guncellemeler icin forumu takipte kalin.

Benzer Başlıklar

• ABD Gocmenlik Tarihi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    3 Oy
    1 İleti
    137 Bakış
    F
    ABD Gocmenlik tarihine zaman cizelgesi ile bir bakis... https://immigrationhistory.org/timeline/
  • greencard ile abd'de universite okumak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    23
    0 Oy
    23 İleti
    5k Bakış
    Mustafa İlhanM
    @furkandao kardeşim selamün aleyküm nasılsın iyisindir inşallah umarım hayallerini gerçekleştirmişsin şu anda senin bu yazdıklarını okudum ben de 19 yaşındayım ve Amerika'da bilgisayar bilimleri okumak istiyorum aynı şekilde green card başvurusu yaptım vs vs senden tek farklı olayım ailemin bana destek olması yerine köstek olması başka bir farkımız yok neler yaptığını merak ediyorum benimle iletişime geçersen sevinirim.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @jasmin Green Card Sahibi Birinin ABD'ye gittikten sonra Türkiyeli biri ile evlenmesi ve onu ABD'ye getirmesi içinde söyledi: @1877ru "Türkiyeli" diye bir sıfat yok. Türk demekten gocunuyorsanız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diyebilirsiniz ! Cevaplariniz basliktaki konu ile alakali olmali, ayrica forumda siyasi propaganda yasaktir! Turkiyeli kelimesinin "Turkiye Cumhuriyeti Vatandasi" anlamiyla kullanildigi cok basit bir akil yurutmesi ile anlasiliyor (tumdengelim), ki siz de anlamissiniz zaten. O nedenle "propaganda" yaptiginizi soyleyebilirim. Bu forumda yazilanlar acik ve anlasilir olmali. "Turk" kelimesi birden fazla anlama geliyor, bu kavramlari surekli icice karistirmanin bir anlami yok, 100 yil oncede kalip ulusculuk anlayisiyla hayatinizi yasamak isterseniz bu sizin tercihinizdir ama forumda ayristirici ifadeler kullanmak ve ayrimcilik yapmak yasaktir, bilginize!
  • 0 Oy
    35 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    @dygzcn su konuda cevap verdim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/210 Bu tur konulari linkteki baslikta konusmak daha uygun olur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k