Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Florida/ miami yardim !!!

İlan ve Duyuru
5 4 2.4k 1

Benzer Başlıklar

• Ilac temini konusunda yardim talebi

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    109 Bakış
    Y
    merhaba esim icin abd de pahali olan bir sodyum ilacinin temini icin bana yardimci olacak turkiye den bu siralar donen veya sik sik ziyaret eden bir arkadasin yardimina ihtiyacim var saygilar sunarim. e-posta adresim: [email protected] telefonum: 771-661-1874
  • Florida Tarafında İnşaat Sektörüne İlgi Duyanlar

İlan ve Duyuru
    1
    1
    3 Oy
    1 İleti
    222 Bakış
    ayvalik10A
    Özellikle inşaat sektöründe çalışan ya da inşaat sektöründe iş arayanlar için bir fırsat. Ensesi kalın kişilerin buluştuğu party katılırsınız. Böylelikle çevreniz için inanılmaz bir pozitif etkisi olur. [image: 1698843642106-ekran-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC-2023-11-01-155713-resized.jpg] Nereden duydunuz derlerse alper behardan duyduk dersiniz https://www.youtube.com/watch?v=em01yiu16qg
  • Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    368 Bakış
    crazycellsC
    @Onur-Demirel su basliktan bilgi alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek
  • Turkiye'den yakin tarihte geleceklerden yardim...

İlan ve Duyuru
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @omer-k-kocaoglu cok gecmis olsun, uzucu bir durum. Havalimaninda bilgisayar bulundu sanirim? O sekilde yazmissiniz sorunuzu, hangi havalimani oldugunu da belirtin isterseniz. Istanbul - Ataturk mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k