Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Florida/ miami yardim !!!

İlan ve Duyuru
5 4 2.4k 1

Benzer Başlıklar

• Ilac temini konusunda yardim talebi

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    109 Bakış
    Y
    merhaba esim icin abd de pahali olan bir sodyum ilacinin temini icin bana yardimci olacak turkiye den bu siralar donen veya sik sik ziyaret eden bir arkadasin yardimina ihtiyacim var saygilar sunarim. e-posta adresim: [email protected] telefonum: 771-661-1874
  • Florida’da Jinekolog Arıyorum

İlan ve Duyuru sağlık kanser jinekolog
    3
    0 Oy
    3 İleti
    243 Bakış
    MySeaM
    @snmsnm Gecmis olsun! Sizin hem oncology hemde gynecology alaninda uzman bir doktor/clinic bulmaniz lazim. Bu tur uzmanlari genellikle kanser merkezlerinde bulabilirsiniz. Digerleri bu alanda cok uzmanlasmis olmuyorlar. Eger primary doktorunuz veya family doktorunuz varsa, kendisinden sizi bu alanda uzman bir doktora refer yapmasini isteyin.
  • Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    366 Bakış
    crazycellsC
    @Onur-Demirel su basliktan bilgi alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek
  • Texas ya da Florida'da kiralık oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    10
    0 Oy
    10 İleti
    535 Bakış
    Peter_McQueenP
    @enemy Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k