Amerikan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerine Katilmak
-
@Oktay-İbiş bu videoda emekli olduktan sonra maaşının %70 ini alırsın diyor ama richmond %40 ını hangisi doğru
-
@LordBolton dv2021 için başvurdunmu
-
@Onur-Kürekçi evet sen?
-
@Onur-Kürekçi 20sene sonunda emekli olursan %40ını alırsın .Her sene %2 artar 45senede emekli olursan 40+25*2 =90 mesela .2018 yılında gelen yeni bir sistem .BRS army diye bakarsanız daha ayrıntılı bulabilirsiniz.Bize zorla kursunu aldırtmışlardı
-
@LordBolton her mesleğin zorlu yanları var .Kolay veya zor diye ayırım yapamam ama 42A kolay sayılabilir
-
@Onur-Kürekçi abisi onu ben bilmem askerlik hakkında video ekledim direkt ilk ağızdan açıklama yapıyor.
-
Arkadaşlar size bu meslek seçimi konusunda bildiğim kadarıyla bilgi vermek istiyorum örneğin https://www.thebalancecareers.com/army-enlisted-job-mos-descriptions-3346187 bu adreste 190 meslekten 28 tanesi hakkında bilgi vermiş sizin bahsettiğiniz meslek burada ki ''sözleşmeli er gibi olan dediğiniz'' linkte ki 2. Olan ''Infantry'' seçeniği evet elbette seçebilirsiniz ama her mesleği araştırın bence zaten siz iş verene gittiğiniz de onunla bir sohbet edeceksiniz o orada size en uygun olan mesleği bulmanızda yardım edecek mesela bu mesleklerin içinde mühendislik çevirmenlik var bunlar ekstra şeyler ister bu Infantry zaten en kötü yapacağınız şeydir arkadaşlar ki ASVAB puanları farklı meslekten mesleğe hepsi de avucunuzun içinde değil.
-
@LordBolton dv benim daha üniversite var
-
@LordBolton herşeyden önemli puandanda önemli olan şey vatandaşlık veya clearence .
-
Tavsiye: Meslek secimi yaparken, ileriye donuk bir yatirim gibi dusunun. Hem severek yapabileceginiz hemde askerlik sonrasi sivil hayatta sizin onunuzu acabilecek meslegi secmeye calisin.
-
Bir diger konu da ASVAB testindeki puan ve vatandaslik durumu. Vatandas degilseniz, puaniniz yuksek bile olsa, her meslegi secemezsiniz. Secenekleriniz oldukca azalir.
-
@Richmond abd ordusunda her yıl 10.000 erkeğin cinsel tacize uğradığı doğru mu?
-
@Ertan-Demir DAHA NELER YA :) NEREDEN DUYDUNUZ BUNU ASJKDHASJKHDA
-
@Ertan-Demir Bu şekilde devam ederse yakında orduda erkek kalmayacak demek ki :)
-
@Nothing-Man nytimes da okudum.
According to Pentagon statistics quoted by the Times, 10,000 men—largely young and thus with less institutional power and more vulnerable to abuse—are sexually assaulted in the military every year.https://www.nytimes.com/interactive/2019/09/10/us/men-military-sexual-assault.html
-
@Ertan-Demir hocamsen neler okuyorsun böyle :) abartıdır vardır yokdur da 10 bin sence normal mi
-
@Richmond @Nothing-Man @turcouz Neden normal olmasın hocam. Dünyada bu tür suçlarda Abd 1. sırada. vikipedi ye bakabilirsin.
orduya girenler genelde eğitimsiz hayatta başka yapıcak bir şeyi olmayanlar.
abd nin aktif reserve toplam 3 milyon askeri var.
yani her 300 askerden 1 i tacize uğruyor
kadınları sayarsak artıyor.ordudaki her 4 kadından 1 i tacize uğramış.
tabi @Richmond cevap verirse daha iyi olur. -
@Ertan-Demir yani vereyim tabide ne diyeyimki :D Ben kimseye bişey yapmadım kimsede bana yapmadı :) Bu konu ordu ile ilgili araştırdığım ilgilendiğim bir konu değil .Yok öyle birşey yalan demiyorum duyduğum birkaç tane var hatta ama üstüne kafa yorduğum bişey değil malesef.Kötü bir durum tabiki.Bu sayılar resmi ise bir okadarda resmi olmayan vardır bence.Bunun için SHARP programı var.Google dan ne oldugunu aratabilirsiniz.Tamamiyle anonim.
-
-
çok kurcalanacak bir konu gibi gelemedi bana da ne diyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum