DV2021 Bekleme Odası
-
@Ahmetjan-Roziyev yeni fotoğraf olması lazım,
-
Başvuruda son güne kalanlar sorun yaşıyorlar, çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi? VPN, Firefox gibi şeyler denendi ama olmadı.
-
son saatlere giriyoruz, umarım sorunsuz bir şekilde tamamlar herkes başvuruları. -
@murat34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sayın @Rüzgar nerelerdeyin iyi istirahat etmişsin hoşgeldin
Teşekkürler. :)
-
@profaxes, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Başvuruda son güne kalanlar sorun yaşıyorlar, çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi? VPN, Firefox gibi şeyler denendi ama olmadı.
Sorununuz burada bahsettim konu olabilir mi kontrol etmenizi tavsiye ederim
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası/5620?page=281 -
Bu ileti silindi! -
@Aydın-Emre-Alım https://www.onetonline.org/ sitesinden babanızın mesleğine bakabilirsiniz
-
@Oktay-İbiş teşekkürler
-
........
-
@Nothing-Man https://www.youtube.com/watch?v=V8ybEyGUvMc birde bu var :D
-
@Nothing-Man tesekkurler hocam dedigim gibi ilk basvurum olucak geriye dönük mesajlari oluyamadim pek aceleden bugün halletmeye calisiyorum umarim olur
-
@Burak-Şık Sakin olun, hallolur. eğer bir tarayıcı da olmuyorsa diğerlerinden deneyin. bol şans :)
-
@delikadir54 karistirdiniz sanirim :)
-
@Alchera, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba, ben kendi adıma başvururken eşimin bilgilerini girdiğimde doğduğu şehri yanlış yazmışım ve farkında olmadan o şekilde submit ettim. :( Chrome otomatik olarak benim doğduğum şehri koymuş. Ayrıca sonra onun adına da başvurdum ve bu sefer doğru yazdım tabi. Sorun olur mu?
Eger secilirseniz buna konsolos karar verecek.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Alchera, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba, ben kendi adıma başvururken eşimin bilgilerini girdiğimde doğduğu şehri yanlış yazmışım ve farkında olmadan o şekilde submit ettim. :( Chrome otomatik olarak benim doğduğum şehri koymuş. Ayrıca sonra onun adına da başvurdum ve bu sefer doğru yazdım tabi. Sorun olur mu?
Eger secilirseniz buna konsolos karar verecek.
Öyle mi? İçim biraz rahatladı, teşekkür ederim. Ben en baştan daha kuraya giremeden elenmek korkmuştum da.
-
@Alchera onemli olan yeni yani ikinci bir basvuru yapmamak.
-
Bir sey sormak
Istiyorum . Art niyetli birisi benim adim soy adimla basvursa benim basvurumda gecersiz olurmu... sadece adim ve soy adim dogru olsa diger bilgiler yalan yanlis olsa benim basvurumda elenmis olurmu? -
@delikadir54, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bir sey sormak
Istiyorum . Art niyetli birisi benim adim soy adimla basvursa benim basvurumda gecersiz olurmu... sadece adim ve soy adim dogru olsa diger bilgiler yalan yanlis olsa benim basvurumda elenmis olurmu?Boyle olsa bile artik pasoport bilgileri isteniyor. pasaport bilgileri tutmayacagi icin bence sikinti olmaz. arti olarak sadece bu bilgiler yok diger bilgilerde var sonucta.
-
@gkhanfeez tesekkkur ederim
-
Bu sene son gün totemi yapalım dedik. 6 aylık kızım olduğundan fotoğrafçıya gittik, adamla biraz sohbet ettiM... abi geçen sene toplasan green card için 20 foto çekmişimdir, bu sene her gün 4-5 çektim dedi... pasaport olayının başvuruları azaltması gerekmiyormuydu ? 😕
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum