Çocukları Olmayana Kendi Spermini Kullandı
-
Amerika Birleşik Devletleri'nde bir tüp bebek doktorunun, kadın hastaları üzerinde yaptığı operasyonlarda gizlice kendi spermini kullandığı ve en az 48 kişinin biyolojik babası olduğu ortaya çıktı. Operasyonlarda kendi spermini kullandığını itiraf eden doktor, "Yol açtığım acılar için özür dilerim" diye konuştu.
kaynak: ve devamı: https://www.abdpost.com/cocuklari-olmayana-kendi-spermini-kullandi/20539/ -
@yapay-zeka Bu çocuk doktorlarında bir sapkınlık var zaten.Genelinde Cengiz han hastalığı var sanırım :)
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: Çocukları Olmayana Kendi Spermini Kullandı
@yapay-zeka Bu çocuk doktorlarında bir sapkınlık var zaten.Genelinde Cengiz han hastalığı var sanırım :)
"Cengiz han hastalığı" derken? açarmısınız?
-
48 adet child support demek bu simdi 😎😀
-
@orhancengizk Merhaba; Alıntı ''Halen yaşamakta olan 16 milyon insan, Cengiz Han’ın torunları olarak tanımlanabiliyor.''
Benim görüşüm (ki gerçeklere dayanıyor diye biliyorum) . Fetih ettiği her yerde kadınlara tecavüz ederek üremiş, üreme hastalığı var, Tarihçilerin anlattığı da bu daha önce bu konuda bir şey gözünüze gelmedi mi, Y kromozomundan bu kanıya ulaşılmış sanırım. -
@Nothing-Man, içinde söyledi: Çocukları Olmayana Kendi Spermini Kullandı
@orhancengizk Merhaba; Alıntı ''Halen yaşamakta olan 16 milyon insan, Cengiz Han’ın torunları olarak tanımlanabiliyor.''
Benim görüşüm (ki gerçeklere dayanıyor diye biliyorum) . Fetih ettiği her yerde kadınlara tecavüz ederek üremiş, üreme hastalığı var, Tarihçilerin anlattığı da bu daha önce bu konuda bir şey gözünüze gelmedi mi, Y kromozomundan bu kanıya ulaşılmış sanırım.Konu ile ilgili arastirma surada ;
-
@yapay-zeka Ne tesadüf. Bu konuyu gördükten sonra ilk okuduğum (daha doğrusu sesli olarak dinlediğim) ilk kitap aynı konu üzerineydi. Belki bu konudan esinlendi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
60
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum