Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada Eğitim

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
4 3 244 2

Benzer Başlıklar

• J1 için sağlık sigortası

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    328 Bakış
    D
    Merhaba arkadaşlar, ben türkiyede asistanlık eğitimimin son senesinde bir tıp doktoruyum. Bu haziran ve temmuz ayında California Üniversitesinde observership ayarladım. B1/B2 vizem olmasına rağmen özellikle J1 vizesi başvurusu yapmamı talep ettiler. İstedikleri belgeleri topladım fakat bir noktada takıldım. "Evidence of health insurance coverage" maddesini anlayamadım. Burada yaptıracağımız seyehat sigortası bunu karşılar mı yoksa başka bir şey mi gerekli emin olamadığım için buraya danışmak istedim.
  • F-1 ve F-2 vizesi başvuru ve mülakat süreçleri

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    15
    1 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    ege 2E
    bende merak ediyorum abd lisans f-1 başvurusu yapıcaktık askıya aldı trump şaka gibi ne zaman açılır acaba bilen var mı
  • J2 vizesi ve EAD (çalışma izni) başvurusu

66
    1 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    L
    @mugedeniz Çok teşekkür ediyorum. Haklısınız kritik bir konu bir uzmana danışmak şart gözüküyor. Sağ olun
  • J1 - Vize görüşmesi yapmadan yeniden vize almak

32
    0 Oy
    32 İleti
    3k Bakış
    Ö
    @ardausaw j1 vizelerinin hepsi için mülakat şartı getirildi, hükümetin değişmesi ile beraber. Artık drop-box bir opsiyon değil malesef, in person görüşmeye gitmek zorundasınız
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k