Amerikada Eğitim
-
Merhabalar, benim iki sorum var. 1. olarak ABD de üniversiteler hangi ayda başlar 2. olarak da bu çok önemli sömester yani 15 tatilde orada kalabiliyor musunuz yoksa sizden ülkenize dönmenizi mi bekliyor veya da soruyu şöyle sorayım. okul başladıktan sonra yurda Türkiyeye döndüğünüz bir zaman oluyor mu mecburi olarak? 2 dönem yani 1 yıl..
-
@LordBolton, içinde söyledi: Amerikada Eğitim
Merhabalar, benim iki sorum var. 1. olarak ABD de üniversiteler hangi ayda başlar 2. olarak da bu çok önemli sömester yani 15 tatilde orada kalabiliyor musunuz yoksa sizden ülkenize dönmenizi mi bekliyor veya da soruyu şöyle sorayım. okul başladıktan sonra yurda Türkiyeye döndüğünüz bir zaman oluyor mu mecburi olarak? 2 dönem yani 1 yıl..
-
Ilgilendiginiz universitenin akademik takvimini inceleyebilirsiniz.
-
Sorunuzu anlayamadim.
Ayrica konu basligini uygun bir sekilde degistirirseniz sevinirim, bu sekilde kalirsa konuyu kilitleyecegim.
-
-
@crazycells Sorum şuydu ABD de 15 tatil de orada kalabiliyor muyum 2. Döneme geçerken yani.. yoksa ülkeye dönüp tekrar geri gelmem mi gerekiyor acaba?
-
@LordBolton, içinde söyledi: Amerikada Eğitim
@crazycells Sorum şuydu ABD de 15 tatil de orada kalabiliyor muyum 2. Döneme geçerken yani.. yoksa ülkeye dönüp tekrar geri gelmem mi gerekiyor acaba?
Hayır, Türkiye'ye dönmek gibi bir şart yok. Tatillerde de ABD'de kalabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum