Aklıma Takılanlar Sizce ?
-
4 AY ÜCRETSİZ İZNİM ÇIKTI :)
İLK ADIMI ATMIŞ OLDUM ARKDAŞLAR 5 DE GİDİYORUM
HAYIRLISI OLSUN .
-
@serkanist, içinde söyledi: Aklıma Takılanlar Sizce ?
HAYIRLISI OLSUN .
Tebrik ederim. Hadi hayırlı olsun. Umarım her şey istediğin gibi olur ve güzel haberlerini alırız.
Şansın, yolun açık olsun... -
@bidünya teşekkürler :) umarım güzel bir gözlem olur uzun kalmak benım içinde farklı olacak.
çok teşekkürler.
-
HAYIRLISI OLSUN .
Hayirli olsun serkanist, :) umarim kalici olursun. Bizde 2 hafta sonra geliyoruz biletler alindi gc beklemekle olmaz bu isler 13 yildir bekliyoruz artik harekete gecme vakti geldi de geciyor bile.
-
@vermaynen EN İYİSİN BU ÇÜNKÜ - BEN GERİ DÖNECEĞİM AMA MAYIS NİSAN GİBİ 9 AYLIK GERİ KALAN İZİNİMİ ALIP DİL EĞİTİMİNE BAŞLICAM F1 İLE. SONRASI YUKSEK LİSANS YADA 2 YILLIK CC DÜŞÜNÜYORUM -
AÇIKÇASI - ARTIK GC BEKLEMEK BOŞ İŞ BENCE-NE YAPARSAN ŞİMDİ YAPACAKSIN BAŞKA ÇARE YOK -
6 GİDİYORUM İŞALLLAH
BAŞARILAR HEPİMİZ İÇİN İYİ OLUR UMARIM.:)
-
Hayırlı olsun . Senin adın sevindim. Hayallere ulaşmak için Bir yerden başlamak en iyisi ...
-
@vermaynen EN İYİSİN BU ÇÜNKÜ - BEN GERİ DÖNECEĞİM AMA MAYIS NİSAN GİBİ 9 AYLIK GERİ KALAN İZİNİMİ ALIP DİL EĞİTİMİNE BAŞLICAM F1 İLE. SONRASI YUKSEK LİSANS YADA 2 YILLIK CC DÜŞÜNÜYORUM -
AÇIKÇASI - ARTIK GC BEKLEMEK BOŞ İŞ BENCE-NE YAPARSAN ŞİMDİ YAPACAKSIN BAŞKA ÇARE YOK -
6 GİDİYORUM İŞALLLAH
BAŞARILAR HEPİMİZ İÇİN İYİ OLUR UMARIM.:)
@serkanist, Kesinlikle katiliyorum. :)
Yolculuk zamani geldi catti desene. Hazirliklari tamam mi ?
Abd giris yaptiktan sonra ne kadar sure giris izni verildi, giriste ne gibi sorular soruldu kisaca paylasirsan seviniriz. :)
Hayirli ucuslar... -
@smesut teşekkür ederim dostum :)
-
@vermaynen tamm yazacağım işalllah unutmam :)
-
@serkanist Hayırlı olsun dostum, yolun açık olsun. Bende bir sorun çıktı, şimdilik beklemedeyiz ama sorunu çözdüğüm gibi harekete geçiyorum. PES ETMEK YOK!!!
-
Merhaba Serkan Bey, umarım herşey gönlünüzce olur ve gittiğiniz her yerde iyi insanlarla karşılaşırsınız. Belki biliyorsunuzdur ama olaki bilmiyorsanız diye yazmak istedim; naçizane size önerebileceğim iki kişi var, Youtube'de video paylaşıyorlar ve bu konularda bilgileri olabileceğini düşünüyorum. Bu beyefendilerin İkisi de tanıdığım insanlar değiller, sadece kanallarına abone olup takip ettiğim insanlar. Bunlardan biri Ahmet Serdar Eker, diğeri Amerika'da Hayat. Ahmet Serdar Eker'e NY'de dil okulu ve iş bulma konusunda danışa bilirsiniz çünkü geçmişte benzer yollardan geçmiş, dil okulları ve orada kalabilme konularında size olumlu ve olumsuz görüşlerini ve tecrübelerini sunabilir belki. Amerika'da Hayat kanalı ise Emrah Beyin kanalı. O da NJ'de yaşıyor. Belki hangi işleri nasıl yapacağınız konusunda fikir beyan edebilir. Yazdıklarınızı okuyunca bu bahsettiğim kişiler geldi aklıma ve eğer haberiniz yoksa haberdar etmek istedim sizi. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
-
AKLIMA TAKILANLAR -2
EKİM İÇİN BİLETLER ALINDI GİDİŞ DONÜŞ THY DİREK 3400 TL
İZİN DİLEKÇEMİ BU HAFTA VERECEĞİM 4 AYLIK ÜCRETSİZ İZNİM .
İZİN ÇIKARSA ;
4 AY NEWYORKDAYIM- BİR YANDAN KISA SÜRELİ DİL KURSU TURİST İNGİLİZCESİ
BİR YANDAN BOŞ DURMAMAIK İÇİN KISA SÜRELİ HAFTADA 4 GÜNLÜK HARŞÇLIĞIMI ÇIKARACAĞIM BİR İŞ BAKACAĞIM
ÇOK BEKLENTİM YOK AYDA 1000 DOLAR YETER BANA GERİSİ BEN KARŞILARIM DİE DÜŞÜNÜYORUM.
HERŞEY YOLUNDA GİDERSE
OCAKTA DONUP NİSANDA VİZEMİ DEĞİŞTİRİP
BU SEFER UZUN GİDECEĞİM
GC EVLİLİK ZOR İŞLER .
BİR YANDAN BAŞLAMAK GEREK ARKDAŞLAR
BİR ADIM ATMAK İSTEDİM BENDE
UMARIM İYİ OLUR HERŞEY
TEŞEKKÜR EDERİM
ZOR OLDU AMA UMARIM İYİ OLUR. :)
Hayırlı olsun.
Kalacak yeri ve kısa süreli dil kursunu ayarladınız mı?
ABD'deyken, Türkiye'ye dönmeden vizenizi uzun süreli dil kursuna uygun vizeye çevirmeyi araştırdınız mı?
Son olarak, dünya hali, 4 ay içinde farklı bir karar verip geri dönmeme ihtimalinize binaen orada birine vekalet verip gelmeyi de bir değerlendirin. Çok uzun süre TR'ye dönemeyebilirsiniz, resmi ve finansal işlemleri vekaletle çözebilirsiniz.
Bol şanslar...
-
@Good-Luck-Charm, bahsetmis oldugunuz iki kisi de yanlis hatirlamiyorsam green card ile yerlesmis kisiler diye biliyorum.
-
@vermaynen, hayır her ikisi de gc olmadan gidenlerden. Yanlış hatırlamıyorsam Emrah UYSAL’ın eşi USA vatandaşı olduğu için USA’ya gitmiş, yani evlilik sebebiyle. Ahmet Serdar EKER ise NYC’de dil okuluna gitmiş, sonra USA vatandaşı olan eşiyle tanışıp, kendisinin bir videosundaki deyimiyle “Aşk yoluyla” :) Amerika’ya yerleşen bir kardeşimiz. Çok tatlı bir eşi ve kızı var.
-
@serkanist, son durum nedir giris yapabildiniz mi ulkeye detayli bir yazi bekliyoruz. :)
-
Merhaba! arkadaşlar işler yoğun yazıcam mrak etmeyin herşeyi. :)
biraz zaman
-
Merhaba! arkadaşlar işler yoğun yazıcam mrak etmeyin herşeyi. :)
biraz zaman
Vallahi merakla bekliyoruz😀umarım her şey yolundadır.
-
AKLIMA TAKILANLAR -2
EKİM İÇİN BİLETLER ALINDI GİDİŞ DONÜŞ THY DİREK 3400 TL
İZİN DİLEKÇEMİ BU HAFTA VERECEĞİM 4 AYLIK ÜCRETSİZ İZNİM .
İZİN ÇIKARSA ;
4 AY NEWYORKDAYIM- BİR YANDAN KISA SÜRELİ DİL KURSU TURİST İNGİLİZCESİ
BİR YANDAN BOŞ DURMAMAIK İÇİN KISA SÜRELİ HAFTADA 4 GÜNLÜK HARŞÇLIĞIMI ÇIKARACAĞIM BİR İŞ BAKACAĞIM
ÇOK BEKLENTİM YOK AYDA 1000 DOLAR YETER BANA GERİSİ BEN KARŞILARIM DİE DÜŞÜNÜYORUM.
HERŞEY YOLUNDA GİDERSE
OCAKTA DONUP NİSANDA VİZEMİ DEĞİŞTİRİP
BU SEFER UZUN GİDECEĞİM
GC EVLİLİK ZOR İŞLER .
BİR YANDAN BAŞLAMAK GEREK ARKDAŞLAR
BİR ADIM ATMAK İSTEDİM BENDE
UMARIM İYİ OLUR HERŞEY
TEŞEKKÜR EDERİM
ZOR OLDU AMA UMARIM İYİ OLUR. :)
Hayırlı olsun.
-
@serkanist ABD'de kayıplara karıştı. :winking_face:
Umarım iyidir. Haberlerini bekliyoruz. -
arkdaşlar en kısa zamanda yazacağım biraz yoğun işler.
-
nj deyim west newyork bölgesinde .
-
sıkıntı yok güzel
-
bir abimizin yerinde takılıyoruz - aslında çalış dedi ama -araba lazımdı yemek için oda bende yok
-
araba ile yemek daığımı- ayda 2000 bırakıyor saatlik 6 7 dolar geri kalan tip
-
iş bulmak önce sanırım türklerin yanında sonra belki çevre genişler
bizler turistiz sonuçta.
buraya paralı gelin herşey kolay :)
ve uygun
zamanla herşey iyi olur
2020 dil eğitimi için gelmeyi düşünüyorm umarım öyle olur.
kısa ve öz
ama yazıcam sözzz
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum