DV2021 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
Evet beklenen gün geldi millet bugun başvuru gününe 24 saatten az süre kaldı.İnşallah hepiniz hayalleriniz gerçek olur.
-
Veeeeee büyük gün geldi çattı.herkesin gönlüne göre olur umarım.hafta sonu fotograf çekinip başvuruyu yapacağız.kısmet.umarım 6.başvuruda çıkar artık.
-
Evet an itibariyle pasaport başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ankara ilinde sadece Gölbaşı ilçesi hariç diğer tüm ilçeler aynı gün içerisinde hemen randevu veriyor. Bu durumu epey sevdim :) ayrıca merakımdan işlemlerimi yapan memur hanıma ‘şu sıralar pasaport için gelenler çoğaldımı?’ gibisinden soru sormaktan kaçamadım. Kendileri ‘yoo epey müsaitiz’ gibisinden cevap verdi. 2 gündür yaşadıklarım beni dahada kamçılıyor. Hepimiz kazanıcaz arkadaşlar inanıyorum... O SENE BU SENE! Pasaportumda 2-3 gün içerisinde gelir dahada rahatlarım.
-
Merhabalar, sayfa Amerika saati ile öğlen yani Türkiye de 19:00-20:00 arası açılıyor doğru mudur? Teşekkürler 🙏🏻
-
@BenTanerGÜNDOĞDU evet doğrudur. hayırlı olsun :)
-
@ahmetaydin Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun İnşallah :)
-
Geçen cuma öğleden sonra pasaport başvurusunda bulundum pazartesi günü geldi pasaportum 10 yıllık. Resimlerde hazır foto stüdyosunda çekindik artık başvuru için tek engel beklememiz gereken önümüzdeki 7-8 saatlik zaman dilimi kaldı :grinning_face_with_big_eyes:
-
Açılmasına az bir süre kaldı arkadaşlar kimin hakkında hayırlısı olacaksa ona çıksın herkese bol şanslar
-
ŞAFAK : BATAN GÜNEŞ :)))
-
Ben şuan 12. Sınıfım başvururken eğitim durumunu ne olarak işaretlicem
-
@Burak-Sezgin High School, no degree seçmen yeterli olur hala lise öğrencisi isen
-
@Burak-Sezgin kardeşim hala öğrenci misin o kıstas önemli, ona göre bak başvur. şansın bol olsun. :)
-
Sonunda başladı geçen yıl kaçırmıştım başvuru süresini herkese bol şans ve yeni umutlar, saygılar.
-
@Yunus-Tilki teşekkürler
-
@metn şuan lise son bu sene mezun olucam ocaktada 18 giricem
-
Hepimize hayırlı olsun dv2021. ilk başvurumu yaptığımda lise son sınıfta okuyordum, çıkmadı. şimdi üniversiteye başladım, umarım bu sene çıkar
-
Tahmini bu siteden bu sene kac kisi green card a basvuru yapacak diye bir anket olusturulsa en azindan burdaki basvuru yapan kisi sayisi uzerinden bu formu bilmeyen sonradan gelenlerin yada cesitli gruplardaki kisi oranini belki az da olsa tahmin edebilirmiyiz diye dusunuyorum. :)
-
@Burak-Sezgin Rica edrim
-
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ama ders seçimi yapmadım pasif öğrenci olarak görünüyorum.Some courses mı seçmeliyim high school degree mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum