Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
-
@murattoirimazu Faydalı bir liste ancak avukatların çalışma alanları olmadan pek işe yaramaz. Her avukat farklı alanda çalışıyor. O nedenle tek tek arayıp branşını sormak ya da varsa web sayfalarına girmek gerekiyor. Ben şahsen denedim içinden çıkamadım. e-mail attım, cevap gelmedi peşini bıraktım.
-
@murat-taskin Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi içinde söyledi:
@murattoirimazu Faydalı bir liste ancak avukatların çalışma alanları olmadan pek işe yaramaz. Her avukat farklı alanda çalışıyor. O nedenle tek tek arayıp branşını sormak ya da varsa web sayfalarına girmek gerekiyor. Ben şahsen denedim içinden çıkamadım. e-mail attım, cevap gelmedi peşini bıraktım.
Bolgenizde yasayan avukatlara ulasip ayrica sormalisiniz. Dediginiz gibi hepsinin uzmanlik alanlari farkli. Bu arada belirtmeden edemeyecegim, isi uzmanina yaptirmak isteriz ama nedense benim gordugum turk avukat reklamlarinda hepsi her isten anliyor oluyor :)
-
Abi merhaba .avukatlar göçmenlik işinde üsdesinden gele bilirlermi ?.mesela .ben bir vize ile gitdim .orda avukat tutub yasal olarak yasamak için .yani onlar yardim edə bilirlərmi bana ?
-
@samir, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
Abi merhaba .avukatlar göçmenlik işinde üsdesinden gele bilirlermi ?.mesela .ben bir vize ile gitdim .orda avukat tutub yasal olarak yasamak için .yani onlar yardim edə bilirlərmi bana ?
Evet, eger oyle bir durum varsa avukatlardan yararlanabilirsiniz tabii ki.
Fakat "Amerika'da yasamak istiyorum" gecerli bir neden degil, oncelikle kendinize uygun olan bir kategoride vize almalisiniz. Sanirim sizin icin en uygunu H1B...
Suradan calisma vizelerine ulasabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri -
Abi .merhaba .sizin email varmi ? Sizə özelden yazmak isdiyorum
-
Abi .merhaba .sizin email varmi ? Sizə özelden yazmak isdiyorum
Maalesef ozelden soru cevaplamiyorum. Forumdaki ilgili konuda sorunuzu sormaniz gerekiyor.
-
@crazycells abi özel olarak isdedim ..malesef burada o soruyu yazamam
-
@crazycells abi özel olarak isdedim ..malesef burada o soruyu yazamam
isterseniz direkt ozel mesaj olarak gonderin. Ama eger "ozel" olduguna ikna olmazsam cevaplamam :) simdiden soyleyeyim. Genelde pek cok kisi sorusunu ozel saniyor ama kisisel bilgilerin kullanilmadigi hicbir soruyu ozel olarak gormuyorum ben.
-
Bir şirketin birde sponsorun ismi var onu buraya yazamam .isderseniz facebooka yazim sizde cevaplayin.olurmu acaba ?
-
Bir şirketin birde sponsorun ismi var onu buraya yazamam .isderseniz facebooka yazim sizde cevaplayin.olurmu acaba ?
buradan ozel mesajla gonderebilirsiniz. Facebook'tan ozel mesajla soru cevaplamiyorum maalesef.
-
@crazycells nereye girib özel mesaj göndərə bilirim?
-
@crazycells nereye girib özel mesaj göndərə bilirim?
size mesaj gonderdim, oraya yazabilirsiniz.
-
Merhaba,
Los Angeles Ve Las Vegasta Avukatlık yapan Türk asıllı Amerikalı avukat var mı?
Yukarıda ki listede telefon ve mail adresleri eksik veya değişmiş.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. -
acaba Emlakçılar içinde böyle bir liste var mı?
-
@PILOTT37 hatali gorduklerinizi yazarsaniz iyi olur, ona gore guncelleyelim...
-
@iso1474, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
acaba Emlakçılar içinde böyle bir liste var mı?
henuz yok, ama guzel bir fikir. Bunu forumda olusturalim...
-
@crazycells Merhaba,
Çoğunun teli.Mail adresi yok
Mesela ben Nevada ve California da yaşayan avukat arıyorum,ulaşamadım.
Güncelleyebilirseniz harika olur... -
liste için teşekkürler. Peki önerisi olan herhangi bir güvenilir avukat ile tecrübesi olan var mıdır, şirket kurmayla ilgili destek alacağım
-
Arkadaslar Selam, NJ de yasamaktayim. Gecen hafta 5 tane trafik cezasi aldim bu persembe gunu mahkemesi var.. NJ bildiginiz avukat var mi ? varsa lutfen beni bilgilendirir misiniz ? eger tanidiginiz bir avukat varsa lutfen ismini ve telefon numarasini yazarsaniz cok memnun olurum.
-
@crazycells bence car dealer için de yapmalı...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum