Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Sonrası F1 Mantıklımı?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
8 4 1.4k 3

Benzer Başlıklar

• En uygun F1 + Dil okulu

1
    0 Oy
    1 İleti
    543 Bakış
    ethseaE
    Merhaba. Reklam olmaması açısından özelden uygun diyebileceğiniz kurumları paylaşır mısınız?. Şayet 4 8 haftalık eğitimler korkunç rakamlarda ( 3 6k arası ) Bunun ustune uçak bileti ve giderler eklenınce nerdeyse ortalama 100 150k Tl arasına geliyor. F1 ile dil okulu serüvenini en uygun nasıl halledebiliriz, illa Türkiye'deki kurumlar ile anlaşmak mı gerekiyor kendimiz amerikadaki okullara müracaat edemiyor muyuz? Herhangi bir püf noktası yok mu bu işin :)
  • F1 economic hardship basvurusu

3
    0 Oy
    3 İleti
    362 Bakış
    ahsenaydgduA
    @kirik selamlar, bu bahsettiklerinizi yaptınız mı süreç nasıl gidiyor
  • F1 vizesi sponsorluğu ve sponsorluk işlemleri

13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    Bir Ülke Bir BilgiB
    Merhabalar . Uluslararası Ticaret ve işletmecilik 2017 mezunuyum . Şuanda aktif olarak babamın şirketinde çalışıyorum . Maddi birikimim bulunmuyor fakat F1 vize kategorisinde dil eğitimi almak istiyorum . Amerikan vatandaşı olan amcamı sponsor olarak göstermeyi planlıyorum . Bu konu ve durum vize almam için yeterli olacak mıdır yoksa engel teşkil edebilicek bi durum mudur ?
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    608 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k