Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1/B2 Sonrası F1 Mantıklımı?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
8 4 1.4k 3

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    758 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • En uygun F1 + Dil okulu

1
    0 Oy
    1 İleti
    543 Bakış
    ethseaE
    Merhaba. Reklam olmaması açısından özelden uygun diyebileceğiniz kurumları paylaşır mısınız?. Şayet 4 8 haftalık eğitimler korkunç rakamlarda ( 3 6k arası ) Bunun ustune uçak bileti ve giderler eklenınce nerdeyse ortalama 100 150k Tl arasına geliyor. F1 ile dil okulu serüvenini en uygun nasıl halledebiliriz, illa Türkiye'deki kurumlar ile anlaşmak mı gerekiyor kendimiz amerikadaki okullara müracaat edemiyor muyuz? Herhangi bir püf noktası yok mu bu işin :)
  • f1 vizesi ile ssn alıp çalışmak?

15
    0 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    R
    Bir çok arkadaşım şu an wat ile aldılları ssn i dil okulı ile gelip kullanabiliyolar tüm appleri açıp çalışabiliyolar Bu yasal değil ama vergi zamanı tax yaptırıp hesaplar kapanmadan vergi ödeyip devam ediyolar ancak geçen gün managerim den öğrendim böyle bir durumda iken green kartlı biriyle evlenirseniz problem olabiliyomuş ve eğer eb 3 gibi vasıfsız yoldan sponsor ile green kart almal isterseniz bu büyük problem. Çünkü avukatlar ilk bunu soruyolar ssn ile çalıştın mı Amerika da dil okulları 2 ye ayrılıyor Eğer siz bir üni ya da college a giderseniz oradaki esl progmına katılıp dil öğrenirken kampüs içinde ders dönemindeyken haftada 20 saat Ders dönemi dışında 40 saat çalışabilirsiniz Ve ayrıca bir dönem sonra bir avukatla fakirleştim sebebiyle 1 yıllık çalışma iznine başvurabilirsiniz Yanlış bilmiyosam 2 yıla da çıkmış olabilir Yasal yollarda kalın bence ya da nakit çalışmaya bakın çünki bunların problem olma ihtimali her zaman var
  • F2 ve B2 vize basvurulari hakkinda

12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    murat aydın 1M
    Ben geçen sene dil kursu için gelen karımın yanında F2 vizesi aldım beş yıllık daha sonra Türkiye’ye döndük. Malumunuz f2 vizesi olunca Amerika’dan çıktıktan sonra tekrar giriş yapamıyorsunuz aynı şartlarda girmeniz lazım. Ben de tekrar giriş yapmak için b2 turist vizesine başvuru yaptım. Aslında f2 türünde vizem hala var ama B2 içinde başvuru yaptım herhangi bir sorun olur mu veya bu başvurudan bağımsız olarak vizemi turist vizesine çevirebilir miyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k