ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@crazycells yine merhaba benim problemim evlilik ve boşanma kağıtlarının orjinelleri hakkında elimizde sadece fotokopiler mevcut orjineller kayıp eşim başvuru yapmak istedi ama 8 veya 10 hafta da elimize ulaşır dediler eşimin yaşadığı yere uzak yerde ve kardeşi engelli olduğu için gidemez acaba elimiz deki fotokopilerle interview gireceğim acaba problem olur mu yada daha önce bu problemle yaşayan veya karşılaşan varmı teşekkürler
-
@hüseyin, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells yine merhaba benim problemim evlilik ve boşanma kağıtlarının orjinelleri hakkında elimizde sadece fotokopiler mevcut orjineller kayıp eşim başvuru yapmak istedi ama 8 veya 10 hafta da elimize ulaşır dediler eşimin yaşadığı yere uzak yerde ve kardeşi engelli olduğu için gidemez acaba elimiz deki fotokopilerle interview gireceğim acaba problem olur mu yada daha önce bu problemle yaşayan veya karşılaşan varmı teşekkürler
interview tarihiniz ne zamandi?
Surece dair bilgileri imzaniza tasirsaniz sorulara daha faydali sekilde cevap verebilirim.
-
@crazycells ağustos 26 da interview
-
@crazycells ağustos 26 da interview
Orijinal dokumanlar icin kisisel basvuru sart miydi? Yoksa internet, telefon veya posta yoluyla da basvuru yapilabiliyor mu? En basta firsatini bulup basvuru yapsaydiniz simdiye kadar size ulasirdi
Mulakat sirasinda orijinal dokumanlari gormek istiyorlar genelde ama eger sorulursa, burada acikladiginiz gibi aciklayin. Belki aciklamayi kabul ederler.
-
@crazycells bizde bilmiyorduk eşim bulamıyor ve arayıp ve form u doldurursa mail ile 8 ile 10 hafta sürüyormuş kaldım ortada diğer evraklar hepsi hazır acaba interview de ne sorunla karşılaşırım girmezsem problem olurmu yoksa sadece evlilik ve boşanma copy leri yüzünden problem olurmu ve kapıda evrak kontrolü sırasında fotokopi var diye konsolosluğa almazlarsa ne yapmam lazım
-
@crazycells bizde bilmiyorduk eşim bulamıyor ve arayıp ve form u doldurursa mail ile 8 ile 10 hafta sürüyormuş kaldım ortada diğer evraklar hepsi hazır acaba interview de ne sorunla karşılaşırım girmezsem problem olurmu yoksa sadece evlilik ve boşanma copy leri yüzünden problem olurmu ve kapıda evrak kontrolü sırasında fotokopi var diye konsolosluğa almazlarsa ne yapmam lazım
sizin mulakatiniz konsoloslukta mi yoksa USCIS ofiste mi?
-
@crazycells 26 ağustos ankara daki amerikan konsolosluk
-
@crazycells 26 ağustos ankara daki amerikan konsolosluk
o zaman sorularinizi bu konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almakBu baslik, sizin surecinize ait degil. Eger bu baslikta soru sorarsaniz, yanlis yonlendirmeler alabilirsiniz. Ayrica yukarida uyarmama ragmen hala surecinizi imzaniza tasimamissiniz.
-
@crazycells Çalışma izni ve seyahat evragi geldi:)
-
@aslimh, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells Çalışma izni ve seyahat evragi geldi:)
harika, gozunuz aydin. 5.5 ayda almis oldunuz o halde?
-
@crazycells Evet. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
-
@crazycells SSN başvurusu için bugün SS Office'e gidecektim ama postayla SSN card geldi. Şaşkınlık içerisindeyim :)
-
@crazycells SSN başvurusu için bugün SS Office'e gidecektim ama postayla SSN card geldi. Şaşkınlık içerisindeyim :)
Calisma kagidi olabilir belki, ben calisma karti ile ssn numarasini almak icin basvuru yapmistim.
-
Sizin interview was scheduled olarak mi guncellendi acaba?
-
İyi günler bizde AOS başvuru yaptık. Şimdi mülakat için tarih bekliyoruz. Bu aşamada adres değişikliği yaptım. Bir sıkıntı olur mu? Bir de bizden I 693 saglık formunu istemişler. Ben bu formu önceden yaptırmıştım üstünden 1 yıl geçti geçerli değil artık. Şimdi aynı klinikte kağıdı yenilerler mi yoksa yeniden mi yaptırmam gerekiyor 🤗
-
Bu ileti silindi! -
@hasretim, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
İyi günler bizde AOS başvuru yaptık. Şimdi mülakat için tarih bekliyoruz. Bu aşamada adres değişikliği yaptım. Bir sıkıntı olur mu? Bir de bizden I 693 saglık formunu istemişler. Ben bu formu önceden yaptırmıştım üstünden 1 yıl geçti geçerli değil artık. Şimdi aynı klinikte kağıdı yenilerler mi yoksa yeniden mi yaptırmam gerekiyor 🤗
Hayirli olsun, adresinizi suradan guncellemeyi unutmayin:
https://egov.uscis.gov/coa/displayCOAForm.doSize, yollayacaklari posta dogru adrese gitsin.
Maalesef I-693 formunuz artik gecerli degil, yenisini cikartmaniz gerekiyor; ama vurulan asilar vs. gecerli oldugundan muayeneye bir onceki saglik raporundan aldiginiz tum belgeleri goturun, doktor bunlari degerlendirerek muayeneyi yapacaktir.
-
Teşekkür ederim 😊
-
@crazycells, Merhaba, Kasim 2018'de gondermis oldugum evraklarima gore Haziran ayi'nin sonunda elime sadece Travel Document gecti. Hala calisma izni ile ilgili bir bildirim alamadim. Online olarak ta sorgulama yaptigimda dosya interview icin hazir diye belirtmekte ve hala her hangi bir gun bildirimi ve ya posta alamadim. Forumda bazi arkadaslar icin 8 ay bazi arkadaslar da daha kisa surede ellerine calisma isni ve travel documenti aldiklarini belirtmekteler. Acaba dosya ile ilgili Uscis gidip gorusmek ya da farkli bir aksiyon almak gibi bir tavsiyeniz olur mu? Yoksa sadece beklemeli miyim? Tesekkurler.
-
@santacruz, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells, Merhaba, Kasim 2018'de gondermis oldugum evraklarima gore Haziran ayi'nin sonunda elime sadece Travel Document gecti. Hala calisma izni ile ilgili bir bildirim alamadim. Online olarak ta sorgulama yaptigimda dosya interview icin hazir diye belirtmekte ve hala her hangi bir gun bildirimi ve ya posta alamadim. Forumda bazi arkadaslar icin 8 ay bazi arkadaslar da daha kisa surede ellerine calisma isni ve travel documenti aldiklarini belirtmekteler. Acaba dosya ile ilgili Uscis gidip gorusmek ya da farkli bir aksiyon almak gibi bir tavsiyeniz olur mu? Yoksa sadece beklemeli miyim? Tesekkurler.
Buyuk ihtimal yakinda elinize gececektir.
Suradan surecin ne kadar surdugune bakin, eger bekleme surecinden fazla zaman gecmisse USCIS call center'i arayip durumu sorabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum