Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Meksikalı göçmenlere kötü haber

Gündem
9 7 739 6

• Göçmenlere kötü haber! O yasa tarih oldu
    19:27 - 15 Temmuz 2019
    Haberler
    Dünya
    Göçmenlere kötü haber! O yasa tarih oldu
    ABD'ye Meksika sınırından giren göçmenler sığınma hakkı talebinde bulunamayacak.

ABD, Meksika sınırından ülkeye giren göçmenlere yönelik yeni bir düzenleme yaptı.

ABD Adalet Bakanlığı ile İç Güvenlik Bakanlığının Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenlenmesine göre, Orta Amerika ülkelerinden ya da üçüncü bir ülkeden gelen göçmenler, ülkeye Meksika üzerinden giriş yapmaları halinde ABD’den sığınma talep etme hakkını kaybedecek.

Çocuklar için de geçerli olacak düzenleme yarın yürürlüğe girecek

• green card içinde değişiklikler olcakmış sanırım vasıfsız kimse alınmıycakmış

• forumda clickbait başlıklar mı başlamış ne =)

bencil ve düşüncesiz biri gibi gözükmek istemem ama sonuçta haberin içeriği meksika'da sınırdan illegal yollarla abd'ye geçmeye çalışan kişileri ilgilendiriyor. yani, zannetmiyorum ki burayı takip eden biri canını malını parasını hiçe sayıp o koşullarda meksika sınırından illegal bir şekilde abd'ye girmeye kalksın =) o nedenle, bu bizi ilgilendirmiyor neyseki..

• @Sercinyo yasa tasarısı sunmuşlar bildiğim kadarı ile ama daha onaylanmamış diye biliyorum

• Yasaklı

İllegal girişler açısından Türkiye'de mutlu muyuz ki burada buna göz yumulması gibi bir beklenti olsun. Ayrıca gelip burada yattığı yerden devlet yardımı alanlar hakkında alınan kararlara da katılıyorum sonuna kadar. ABD'de çalışmak isteyen herkese iş var. Ha "Giderim ülkenin imkanlarını sömürürüm" diyenlere karşı önlem alınmasını da sonuna kadar savunuyorum.

Yani son günlerde çıkan haberlerin hiçbiri "Kötü haber" değil aslında. Niyeti iyi olanlar için

• @mgirays Ogmen Law Firm bu bir avukatın youtube kanalı burda gördüm bende sanırım geçmiş

• ⭐⭐⭐⭐

ABD Hükümeti bu konuda polisliği ele almış durumda Bu uygulama bir anlamda Green cardlıları ülkede koruyacak. Ancak göçmen seçim meselesine gelirsek Bu konu herkes için farklı yorumlara sebep olabilir. Özellikle qualified person konusunda

• @mulus, içinde söyledi: Göçmenlere Kötü Haber

forumda clickbait başlıklar mı başlamış ne

sorun ilk iletide degil, ikinci iletide kanimca :) ilk iletideki basligi duzeltince sorun kalmayacak, ama sanki konu baska bir seyi anlatiyormus gibi soru sorulmus ikinci iletide ve iki farkli konu birbirine karismis sonrasinda.

• @crazycells şimdi oldu işte =)

Benzer Başlıklar

• ABD sınırını geçen göçmenlerde rekor artış

Gündem
    11
    -1 Oy
    11 İleti
    495 Bakış
    R
    @deebee 600.000 vardir o. Nerde Turk gorsen "sinirdan geldim" diyo.
  • Trump Yönetimi Göçmenlerden Biyometrik Veri Toplanmasını Genişletmek istiyor.

Gündem
    13
    9 Oy
    13 İleti
    516 Bakış
    redsat2000R
    @cnpist Sistemde stoperler yada limitler oldugu surece sorun yok. Zaten öyle yada boyle aleni yada gizli bir şekilde izleniyoruz vede analiz ediliyoruz. Bunu bir anlamda ameliyat olmadan önce imzalatilan kagit gibi görüyorum.Green card için başvuru ve sonrası zaten bu kâğıt gibi herşeyi günahı ile sevabı ile kabul ediyorsun. O açıdan herşeyi istesekte istemesekte kabulunuz oluyor.
  • böyle bir haber başlık okuyorsunuz aklınıza ilk gelen nedir

Gündem
    1
    6 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    ayvalik10A
    ABD'DE RÜŞVET SKANDALI !!! sonra haberi okuyun. Yanılmayacaksınız. :) https://www.communityabroad.com/turkish/post/1000000038041?=A&fbclid=IwAR3tnG6TP3aMsWyua8oDjU3MEzXxoJ5Eor_spjzbRZmWUnlrhbbnYOIvy3c
  • ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli

Gündem
    13
    5 Oy
    13 İleti
    841 Bakış
    saulgoodmanS
    @supermario, içinde söyledi: ABD sağlık sistemine yük olacak göçmenlere vize engeli Bu konular hakkında birkaç sorum olacaktı 1-biz vizemizi ağustos da aldık. ocakta giriş yapıcaz. şimdi bu olay bizi etkiliyormu yoksa ekimden sonra vize alanlar için mi geçerli olacak acaba?? 2-bir diğer merak ettiğim konu bu devletten yardım alanlara vatandaşlık verilmemesi!! sağlık sigortasında obamacare den yaptırınca da devletten yardım aldık sayılıyor mu? 3- son olarak bizim burda eşimle doğa sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortamız var 3-5 ay bunu kullanabiliyor muyuz amerikada acaba? deneyimleyen varsa bilgilendirirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim Vizenizi aldıysanız sizi etkilemiyor. Obamacare'den yararlandığınız için vatandaşlık alamayacağınıza dair hiçbir resmi açıklama veya karar görmedim. Poliçenizde yurt dışı teminatı yoksa o poliçeden yararlanamazsınız. Amerika'ya gelmeden önce Türkiye'de 3 aylık seyahat sigortası yaptırıp sonra yola çıkabilirsiniz. Burada sağlık sigortası işlemlerini bitirene kadar onunla idare edersiniz. Unutmayın, genellikle sadece çok acil halleri kapsar bu seyahat sigortaları, hasta olmamaya, kaza geçirmemeye çalışın. Verilen bilgi ve tavsiyelerle ilgili sorumluluk kabul edilmez. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k