[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Herkese kolay gelsin... birkaç konuda sorularım olcak arkadaşlar.. hepsini bi konuda toplayayım dedim. 1-Mayıs ta current olan arkadaşlardan mail alan var mı yada dosyası nvc durumundan değişen?? 2- mülakattan ne kadar önce hesaba para koymalıyız bu konuda tecrübeleri olanda aktarabilir tecrübelerini.. 3- mülakat mail i aldıktan sonra konsolosluka göndermemiz gereken yeni bir form oluyor mu? 4- Görüşmeler her ayın ilk haftası mı oluyor ? Herkese bol şanslar yolumuz açık olsunn
-
@maranty
1-Mayıstakiler current olmadı cut-off oldudular bizim ds260 da dosya suanda kcc de yazıyor ve dvlottery sayfasında da değişiklik yok halen you have been selected randomly yazıyıor ;)
2-Hesapta ne kadar erken para konursa o kadar iyi ama bir kere para koyup hesapta gösterdikten sonra vize alanda duyduk bu forum da yada başka yerde,duyduk
3-Mulakat mailinden sonra herhangi bir belge konsolosluğa göndermiyorsunuz,
4-Mülakatlar ilk on gün içinde oluyor genelde ama bazen mart ayı gibi ekstra durumlar olursa ayın ortasını geçebiliyor. bizde mulakat tarihimiz 11 mayısa kadar bekliyoruz ayın başlangıcı o şekilde izin verir anca :) -
Soru: İki yaşındaki çocuk için de "Arsiv kayitli adli sicil belgesi" gerekiyor mu ? "Vukuatlı Nüfus Belgesi " var.
Nisanda konsolosluk görüşmemiz var ailecek.Not: 15 den büyük 18 den küçük yancılar, edevlet şifresi alabiliyor. Vukuatlı Nüfus Kayıt Belgesini de alıyor internetten ancak vukuatlı/vukuatsız nüfus kaydı belgesi alamıyor internetten ("reşit değildir" iletisi çıkıyor). Bu durumda nüfus müd. veriyor elden.
-
Bu ileti silindi! -
@kturkay DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Soru: İki yaşındaki çocuk için de "Arsiv kayitli adli sicil belgesi" gerekiyor mu ? "Vukuatlı Nüfus Belgesi " var.
Nisanda konsolosluk görüşmemiz var ailecek.Not: 15 den büyük 18 den küçük yancılar, edevlet şifresi alabiliyor. Vukuatlı Nüfus Kayıt Belgesini de alıyor internetten ancak vukuatlı/vukuatsız nüfus kaydı belgesi alamıyor internetten ("reşit değildir" iletisi çıkıyor). Bu durumda nüfus müd. veriyor elden.
Sadece 16 yasindan buyuk aile uyeleri icin gerekiyor.
-
teşekkürler @crazycells . Bebekler için "Arsiv kayitli adli sicil belgesi" de gerekmiyor diyebilir miyiz o zaman ?
-
Arkadaşlar merhaba,
23 Mart tarihindeki 10:30 daki sağlık kontrolü için saat 10:00 da Unganlardaydık. Müsait olduklarından erken aldılar beni, eşimi ve 14 aylık kızımızı. Bankodaki kadın çok ilgili ve yardımcı oldu bize. İlk pasaport ve case no yu gösterir belgeleri verdik. Foto çekimi sonrası, dr. handan ungan ile muayenelere başladık. Bana ve eşime 3 er aşı yapıldı. Kızımın özel durumu olduğundan epikriz raporunu göstererek Hepatit A ve Grip aşısından muaf tutulduk. Aşağıda Düzen lab da kan, idrar ve röntgen sonrası toplam da 1 saat sürdü işlemler. Eşim ve ben kişi başı 210 dolar, bebek 100 dolar muayene ve aşılar için. Kan, idrar ve röntgenler için ise toplam 235 dolar. Toplam yekün ise 755 dolar ödedik. Öğleden sonra ardılar ve raporlarınız hazır yarın alabilirsiniz diye. Sorunsuz aldık raporlarımızı artık 9 Nisan daki görüşmeyi bekliyoruz. Umarım herşey yolunda geçer sorunsuz alırız vizelerimizi. Herkes için de hayırlısı olsun. Kalbinizden geçen gerçekleşsin. -
@road2america hayırlı olsun.
bir de mulakat mailiniz ne zaman gelmişti hatırlıyor musunuz acaba -
@road2america hayırlı olsun :) sizin ve eşiniz aşı kartı var mıydı acaba? geçirdiğiniz hastalıklara göre mi 3 aşı vurdular?
-
@gkhanfeez mail 25 inde geldi diye hatırlıyorum
@damladav aşı kartımız yoktu ameliyat geçirdiniz mi diye sordu ve sonra kızamık kızamıkcık, grip ve hepatit A veya tetanoz vurdu diye hatırlıyorum -
teşekkürler @crazycells . Bebekler için "Arsiv kayitli adli sicil belgesi" de gerekmiyor diyebilir miyiz o zaman ?
Eger bebeginiz suc islemediyse gerekmiyor :) Eger herhangi bir suc islediyse eminim konsolosluk duymak isteyecektir :)
-
Öyle genellemeyelim isterseniz, 16 yaşından büyük bebekler de olabilir. :)
-
kabul edilmek için ds260 sistemini hazırlayan zekâ ile aynı seviyede düşünmek zorundayım:).
şöyleki: Çocuğun doğum tarihi kaydını 2015 girdikten sonraki aşamalarda - evlimisin?, -herhangibir örgüt üyesimisin ? sempatin var mı ? herhangibir toplumsal başkaldırı şeysine katıldınmı? bu formu doldururken yardım aldınmı ? (aldın desen ayrı dert. kimden aldın neden aldın ? :D... )ve en sonunda erkek bebek için askerlik ile ilgili bir forum indirmemi bildiren bir sisteme karşı böyle sorular sormam normal. :) bu arada bebek kız ise askerlik belgesi indirme bilgisi gelmiyor :) ds260 confirmation son aşamasında. -
@knnrn :D
-
@kturkay sizin icin imzalanmasina gerek yok. Bilgilendirme yapiyor o mektupta. Sadece 18-25 yas arasindaki erkekler imzaliyorlar.
Ulkelerde minimum evlenme yasi olmadigi icin bu tur sorular sorulmasi normal bence :) Butun ulkelerde 18 yas alti evlenmek yasak olsaydi belki formu ona gore ayarlayabilirlerdi.
-
sayın @crazycells geçen gün vb ile ilgili soru sormuştum siz bi mantık yürüttünüz mü diye yanlış hatırlamıyorsam müsait olduğunuzu ve yapabileceğinizi söylemiştiniz.bi sonuca vardınız mı acaba merak ettim?
-
@metert henuz bakamadim, bu aksam sayilara bakip yorumlarimi yazacagim foruma...
sayilarla DV2018 konusuna aktaririm...
-
peki,teşekkürler.
-
Sayın @crazycells,
Bebek için adli sicil belgesi olmayacak ancak Vukuatlı Nüfus kayıt örnegi gerekiyor mu? Bir başka sorum ise her belge için 2 adet fotokopi de hazırlamamız gerekiyor mu? Teşekkürler.
-
@road2america DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Sayın @crazycells,
Bebek için adli sicil belgesi olmayacak ancak Vukuatlı Nüfus kayıt örnegi gerekiyor mu? Bir başka sorum ise her belge için 2 adet fotokopi de hazırlamamız gerekiyor mu? Teşekkürler.
sizin nufus kayit belgenizde yer alacagi icin ayrica almaniza gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum