Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card ile Askerlik Tecili

Askerlik İşlemleri
316 105 61.6k 86

Benzer Başlıklar

• Henüz yapılmamış askerlik ve Green Card çekiliş başvurusu

Askerlik İşlemleri
    50
    1 Oy
    50 İleti
    4k Bakış
    aliaytac41A
    @Batukanberk Hocam merhabalar. Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben de uzun bir araştırma sonucunda tek çaremin bedelli olduğunu anladım ve tam olarak söylediğiniz gibi yapacağım. Anladığım kadarıyla vize görüşmesinde askerlik durumundan ziyade bir belge sunmak önemli. Bu yüzden bedelli sonrası askerlik durum belgesi almamız bu sorunu aşmamız anlamına geliyor diye düşünüyorum. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.
  • F1 Öğrenci Vizesi ile Askerlik Tecili

Askerlik İşlemleri
    5
    1 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    D
    Herkese Merhaba, Washington, Virginia ve Maryland bolgelerinde bulunan kisiler [email protected] mail adresine yukseklisans veya lisans yaptiklarini belirterek mail atabilirler. Elcilik kendilerine gerekli olan islemleri ve belgeleri gonderecek. Dedigim gibi ilk gondereceginiz mailde muhakkak belirtmeniz lazim yukseklisans veya lisans yaptiginizi cunku size ona gore doldurmaniz gereken evraklari gonderiyorlar. Elciliklere gitmenize gerek yok. Tum islemler mail ve posta yoluyla hallediliyor. Ayrica bir ucret odemeniz gerekmiyor.
  • Bedelli Askerlik Başvurusunu Dövizle Askerliğe Çevirmek

Kilitli Askerlik İşlemleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    M
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Universite mezuniyetinden sonra Turkiye'de askerlik tecili

Askerlik İşlemleri
    19
    2 Oy
    19 İleti
    6k Bakış
    celicaC
    @Fatih-Şipal Oradaki konsolosluktan oluyormuş konsolosluk.gov.tr
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k