Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green carda basvurmak diger abd vizelerini almayi etkiler mi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    3 İleti
    440 Bakış
    mertsahinM
    @ayvalik10 Cok tesekkur ederim. Iyi gunler
  • Geç mi kaldım ? (Green Card)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    1 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    goodluckG
    Fotodan dolayi problem olmaz sistem kabul etmis. Hafif bulaniklik sorun olmaz. Ayrica formu doldururken nitelikli hata yapmadiysaniz (evlisinizdir forma bekar yazarsiniz gibi) endise etmenize gerek yok. Cekilis Kaldirilsa bile baska bi yol her zaman bulunur yeter ki isteyin. Ben 28 yasimdayken geldim keske daha erken gelebilseydim diyorken 50 yasinda gelen adaminda 40imda gelseydim daha iyi olurdu dedigini duyunca vazgectim. Simdi keske ailem beni burda dogurup turkiyede okuttugu imkanlari burda saglasaymis bambaska imkanlar olurdu diyorum 😀 is burda dogmaya kadar dustu bunun sonu yok 😀
  • Green Card kazanip egitim nedenlerinden dolayi ABD'ye gec yerlesmek

2
    0 Oy
    2 İleti
    583 Bakış
    crazycellsC
    sorunuzu su baslikta sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
  • ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim?

8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    smesutS
    @mstferkal Evli çiftlerin herbiri ayrı ayrı başvurduğundan ve herhangi birine çıktığında diğeri otomatik olarak faydalandığından Evli çiftlerin 2 kat daha şanslı olduğu yazılıyor. Tabi yukarıda yazdığım gibi asıl talihli lise mezunu olması gerek. Bu özellikler dahilinde başka yasal olarak nasıl gidilir şeklinde düşünürsek , F1 yada M1 Vizesi ile dil okuluna gidilebilir belki haftada 20 saat çalışma izni alınarak kampüs içinde ( Tabi dil okulunun kampüsü varsa) çalışılabilir. ancak kazanılan para geçinmenize yetmeyebilir. Eşiniz de size destek veriyorsa yurtdışında yaşamak için diğer ülke alternatifleriniz değerlendirebilirsiniz. Almanya Bluecard , İngiltere Ankara anlaşması , Kanada - Avustralya Puanlamalı göçmenlik ,,,, gibi Forumda ilgili konular var bu ülke göçmenlikleri ile ilgili.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k