Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green carda basvurmak diger abd vizelerini almayi etkiler mi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    77 Bakış
    A
    I-751ile ilgili yasadigim problerden (actigim diger topiclerden) dolayi beni cokca taniyan vardir :) Kisa bir update yapacak olursam 2017 nisan ayinda yolladigim (I-751), sonrasinda sacma bir sebeple deniel olan ve bu sebeple actigim I-290 B den de olumlu sonuc alamadigim dosyami 2023 Mayis ayinda tekrar "refile" olarak yolladim. Bunun ustune yine parmak izi ve boimetrige gittim ve sonrasinda da 48 aylik extension letter geldi. Simdi ameliyat icin Turkiye'ye gidecegim. (daha dogrusu nasilsa 48 aylik uzatma geldi gidebilirsin dendigi icin ) Fakat bugun uzatma mektubunda bir sey dikkatimi cekti ve panikledim. Mektupta green kart suresinin bitiminden itibaren 48 ay diyor ama benim ilk green kartim 2018 de expire oldu zaten. Simdi bu mektup ilk green kart suresinin dolmasindan itibaren mi 48 ay yoksa ikinci yolladigim appeal dosyasinin kabulunden sonraki 48 ay mi ? cunku ilk green kart suresinin bitmesinden sonraki 48 ay ise zaten o sure de 2022 de bitmeliydi, bana bu uzatma mektubu 2023'te geldi. Birkac avukata danistim, geri geldiginde pasaport kontrolde sadece I-94 ve extension letter goster , polis green kart sormuyor diyor, ama ya sorarlarsa ? Diger topiclerde I-131 den bahsedilmis ama o da benim durumuma uymuyor, zaten onu yapmaya da vakit yok zira ucusum haftaya . Boyle bir deneyimden gecmis olan var mi acaba ? Ya da "refile" hakkinda bilgisi olan?
  • Turist Vizesiyle Evlenip Green Carda basvurmak

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    291 Bakış
    crazycellsC
    @Duygu-Sayiner ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandasi-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    smesutS
    @mstferkal Evli çiftlerin herbiri ayrı ayrı başvurduğundan ve herhangi birine çıktığında diğeri otomatik olarak faydalandığından Evli çiftlerin 2 kat daha şanslı olduğu yazılıyor. Tabi yukarıda yazdığım gibi asıl talihli lise mezunu olması gerek. Bu özellikler dahilinde başka yasal olarak nasıl gidilir şeklinde düşünürsek , F1 yada M1 Vizesi ile dil okuluna gidilebilir belki haftada 20 saat çalışma izni alınarak kampüs içinde ( Tabi dil okulunun kampüsü varsa) çalışılabilir. ancak kazanılan para geçinmenize yetmeyebilir. Eşiniz de size destek veriyorsa yurtdışında yaşamak için diğer ülke alternatifleriniz değerlendirebilirsiniz. Almanya Bluecard , İngiltere Ankara anlaşması , Kanada - Avustralya Puanlamalı göçmenlik ,,,, gibi Forumda ilgili konular var bu ülke göçmenlikleri ile ilgili.
  • 0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @jasmin Green Card Sahibi Birinin ABD'ye gittikten sonra Türkiyeli biri ile evlenmesi ve onu ABD'ye getirmesi içinde söyledi: @1877ru "Türkiyeli" diye bir sıfat yok. Türk demekten gocunuyorsanız Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı diyebilirsiniz ! Cevaplariniz basliktaki konu ile alakali olmali, ayrica forumda siyasi propaganda yasaktir! Turkiyeli kelimesinin "Turkiye Cumhuriyeti Vatandasi" anlamiyla kullanildigi cok basit bir akil yurutmesi ile anlasiliyor (tumdengelim), ki siz de anlamissiniz zaten. O nedenle "propaganda" yaptiginizi soyleyebilirim. Bu forumda yazilanlar acik ve anlasilir olmali. "Turk" kelimesi birden fazla anlama geliyor, bu kavramlari surekli icice karistirmanin bir anlami yok, 100 yil oncede kalip ulusculuk anlayisiyla hayatinizi yasamak isterseniz bu sizin tercihinizdir ama forumda ayristirici ifadeler kullanmak ve ayrimcilik yapmak yasaktir, bilginize!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k