Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD yolculuğunda ilaç götürmek

Taşındı Yolculuk
106 47 27.0k 51

Benzer Başlıklar

• ABD pasaportu ile Turkiye’ye gitmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    333 Bakış
    ATS16A
    @eire Geçerli ABD pasaportunuz ve Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanınız varsa Türkiye’ye sorunsuz bir şekilde giriş yapabilir, herhangi bir süre kısıtlaması olmaksızın Türkiye’de kalabilir ve Türkiye’den çıkış yaparken ABD pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz.
  • Turist vizesiyle ilk defa yolculuk yapacak kişilere tavsiyeler

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    236 Bakış
    D
    @Brownhood Merhaba, olasi bir soru gelmesi acisindan okulunuzdan transkript veya ogrenci belgesi almaniz yerinde olur. Hayir, Virgina’ya gidecek olmanizin sorun olacagini dusunmuyorum. Yuksek ihtimalle size giriste sorulacak sorular : Ne icin geldiniz/ Ziyaret sebebiniz? Ne kadar kalacaksiniz? (Bu iki soru garanti diyebilirim) Yaninizda ne kadar para var? Yiyecek var mi? (Bunlar bazen soruluyor) Iyi yolculuklar.
  • ABD'ye Para koleksiyonu götürmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    865 Bakış
    VoomV
    @crazycells çok teşekkür ederim
  • Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Yolculuk
    2k
    16 Oy
    2k İleti
    175k Bakış
    T
    Merhaba, bu foruma yebi üye oldum. 91 sayfalık entry var o yüzden eminim gözümden kaçan bir şeyler vardır fakat bir kaç sorum var. Benim green card’ım çıktı ve önümüzdeki sene Şubat gibi temelli artık ABD’ye taşınmayı planlıyorum. Golden retriever’ın boyutlarından biraz daha küçük orta boyutlu bir karışık cinsli, sokak köpeği diye betimleyebileceğim bir köpeğim var. Onu yanımızda götürmek istiyoruz ama boyutundan dolayı kabin altı girmesi gerektiğinide farkındayız. O yüzden sadece evcil hayvan kargolamakla uğraşan bir şirket buldum ve onlarla iletişime geçtim. Daha önceden o tarz bir şirket aracılığıyla köpeğini götüren birisi var mıdır acaba? Bu tarz firmalar güvenilir mi? Değilse alternatif olarak ne önerirsiniz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k