Yurtdışı Telefon Harcı Düzenlenmesi (500 TL > 1500 TL)
-
Resmi gazeteden yayınlanan karar ile artık yurtdışından getirilen telefonların kayıt harcı 500 TL yerine 1500 TL olarak düzenlenmiştir.

-
bir sey yazıcam ama kesin forumdan atılırım :)
-
Cumhurbaşkanı Kararı.. 1500 olsun
-
@FreeWoRLD iyi günler türkiyede kullandığımız telefonu yanımızda amerikaya götürürsek orda ve oranın sim kartı ile kullanabilirmiyiz ? yoksa yeni cep telefonumu almamız gerekiyor?
-
@lojitisyen Türkiye'deki telefonunuzda simlock yoksa kullanabilirsiniz, ben kullanıyorum
-
@mhepekiz simlock ? telefonum iphone 5s eski model
-
@lojitisyen yani şöyle mesela Turkcell abonesisiniz. Bir Avea hattı taktığınızda da çalışıyorsa ya da Vodafone.. O zaman çalışır.. Operatörlerin uyguladığı bir limitleme sistemi simlock sadece belli operatörle çalışma durumu olabilir.
-
@lojitisyen @mhepekiz ’in açıklamasına ek olarak şu konuyuda inceleyebilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandiginiz-telefonlar-ve-gsm-operatorleri/45
-
@cnpist +1 forumu seviyoruz
-
@lojitisyen, içinde söyledi: Yurtdışı Telefon Harcı Düzenlenmesi (500 TL > 1500 TL)
telefonunuzun data aldigi frekanslari karsilastirmaniz gerekli, GSM konusunda sorun yasamazsiniz ama data konusunda yasabilirsiniz. Gerekli bilgi yukarida sayin @FreeWoRLD 'un paylastigi linkte mevcut.
-
@lojitisyen, içinde söyledi: Yurtdışı Telefon Harcı Düzenlenmesi (500 TL > 1500 TL)
Ben olayı şöyle çözdüm 50usd internet ve promosyonlu 9usd motorola telefon
-
kaldırın ellerinizi bu bir soygundur :)
duygular yoğun söylenecek okadar çok söz varki insanın dili varmıyor.
insanı ülkesinden soğutabilmek adına herşeyi yapıyorlar.
temennim en kısa sürede green card çıkar da gideriz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum