Amerika'da ikinci el araba almak
-
@cnpist USA da da sikayetler nedeniyle sanirim koyacaklar bir ses. Gecenlerde bir blog yazisi okudum bununla ilgili. Muhtemelen motor sesi olur ve sadece disariya verilir.
-
@FreeWoRLD Honda nın nadide parçalarından Pilot. Kesinlik test yap bi incele derim :)
-
Elektrikli arabalara motor sesi eklenmesi için regülasyon hazırlanıyor , artık sessiz otomobil üretilmeyecek :)
@caglaror, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@cnpist USA da da sikayetler nedeniyle sanirim koyacaklar bir ses. Gecenlerde bir blog yazisi okudum bununla ilgili. Muhtemelen motor sesi olur ve sadece disariya verilir.
@caglaror, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
-
@semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@Calibraturbo, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
saabçı yokmu burda convertible vagon turbo x falan
Bugüne kadar
4 tane XC90 (130ile 180bin mile arasiydi)
4 tane S40 (100-140bin arası)
1 tane XC60 (120 bin mile)
1 tane S80 (100binde)
1 tane xc70 (150binde)Almışım... Hiç birinde motor, şanzıman gibi ciddi bir sorun yaşanmadı. Bir tanesinde patlayan bir hortum nedeniyle hararet sorunu olmuş... Ben o şekilde aldım ve motor yaptım komple...
S40lar Mazda3 ve focus platformu
Xc70-xc90-ford taurusX aynı platform...
Volvolarin tamiri çok zor değil. Klasik bakım parçalarına ulaşmak kolay bu araçlarda. Şanzımanları bir çok japon markasının da kullandığı AISIN ...
Kısacası... Temiz olduktan sonra işin toyotasi hondasi yok...
Acayip korkutuyor beni Volvo almak .Alıcam bir arıza 1500usd havaya gidecek filan diye ama sende leblebi gibi volvo alınca içime bir güven aşılanıyor abi :)
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
saabçı yokmu burda convertible vagon turbo x falan
Ne zaman geliyorsun? Bekleteyim mi senin için :)
9-5 aldım 2.3t :)
-
@semavi model yılı ve fiyat nedir ?
şimdi face sayfandan kontrol ettim 2006 imiş )) soğutmalı koltuk da olsaydı tadından yenmezdi. -
Semavi abi green card cıkarsa gelirim XD. Yoksa babamın kardı almasını bekleyecegim. Selamlarımla
-
Forumda o kadar fazla Volvo muhabbeti oldu ki sanırım ben de artık Volvo'cu olucam :beaming_face_with_smiling_eyes: yarın sırf 2012 s60 bakmak için araba kiralayıp 70 mil yol gidicem @semavi abi s60 hakkında 1-2 tüyo alabirmiyim neresini özellikle kontrol etmeliyim gibi?
-
@israfil, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@semavi model yılı ve fiyat nedir ?
şimdi face sayfandan kontrol ettim 2006 imiş )) soğutmalı koltuk da olsaydı tadından yenmezdi.Arabayı hazır hale getireyim ondan sonra paylaşırım zaten Facebook şirket adresinde. 2609 binde 2.3 turbo 260 beygirlik versiyon.
-
@blaxseed, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Forumda o kadar fazla Volvo muhabbeti oldu ki sanırım ben de artık Volvo'cu olucam :beaming_face_with_smiling_eyes: yarın sırf 2012 s60 bakmak için araba kiralayıp 70 mil yol gidicem @semavi abi s60 hakkında 1-2 tüyo alabirmiyim neresini özellikle kontrol etmeliyim gibi?
Vallahi genel olarak bakacaksın bir arıza ışığı yanıyor mu yanıyorsa neden yanıyor şanzımanda bir vuruntu var mı. Bilinçli bir sahibinden alıyorsan Volvo çok uzun ömürlü arabadır. Ve çok ciddi keyif verir zaten fiyatları Toyota ile aynı gidiyor ikinci elde Hatta bazen daha aşağı. Ama bariz daha iyi arabadır.
sorun şu eğer birkaç el değiştirip siyahi ya da hispanik birinin eline geçtiyse ya da arabasına bakmayan bir amerikalının eline geçtiyse o zaman dağılıyor arabalar hangi marka olursa olsun. ama Volvo Mercedes BMW gibi arabaları siyahi olanlar ve hispanikler seviyor O yüzden onların eline arada geçiyor.
mesela cadillac beyazların ve siyahların tercih ettiği bir araba beyaz amerikalıdan alıyorsun tertemiz siyah Amerikalıların alıyorsun çöplük.
Şu an araba teknolojisi çok ilerledi ve birçok firma birbiriyle ortak. O yüzden kötü araba kalmadı arabayi kimin kullandığı önemli artık
-
Sifirken lease yaptigim arabami almayi dusunuyorum. Hep ben kullandim. Su an elektronik aksaminda daha once olmadigini dusundugum bir takim sesler duyuyorum. Belki hep vardi ama almayi dusundugum icin duymaya basladim. Nissan rogue 2017. Serviste garantim var ama emin olmak icin baska biyere gostermek istiyorum. Bastan sona check eden bi yer yada sistem var mi bildiginiz?
-
@goodluck Android tlf varsa bir ODB2 cihaz alip o modeldeki ilgili girise takarak, tlf da Torque Lite kurup ariza kodunu gorebilirsin. Oradan kodu alip internette detayli arama yapilabilir.
-
@caglaror Bu islemi yedek parca saticilari ucretsiz yapiyor. CA'da O'reilly var. Orada da muadilleri vardir.
-
@caglaror Evimin dibinde var bitane yarin gidip sorayim. Tesekkurler
-
TRde son yıllarda her yerden pıtırak gibi çıkan Oto Ekspertiz detaylı araç testi uygulaması orada da mevcut mu? Yani aracı almadan önce götürebileceğimiz bir yer var mı?
-
Bugün ilk arabamızı aldık. Ford bayisinden. 2017 focus. Arabalar için Carfax report gibi tarihçe bilgisini içeren rapor var orada hemen hemen herşeyi görüyorsunuz.Certified Pre Owner ise garantili oluyor.
-
@arnblt Kazasız belasız günlerde kullanmanız dilegi ile hayırlı uğurlu olsun.
-
@arnblt, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Bugün ilk arabamızı aldık. Ford bayisinden. 2017 focus. Arabalar için Carfax report gibi tarihçe bilgisini içeren rapor var orada hemen hemen herşeyi görüyorsunuz.Certified Pre Owner ise garantili oluyor.
kazasiz belasiz surusler dileriz :)
-
@arnblt, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Hayırlı olsun :)
-
@arnblt hayirli olsun. Ford focus club a hos geldin. Son ford focusculariz. Uretimi bitti. Aracla ilgili bilgileri paylasalim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum