Futbol Sohbetleri - Fenerbahçe
-
Selam dostlar,
Futbol sezon Ağustos ayi ortası gibi baslayacak, büyük bir heyecanla kombinemi de aldım ve transfer haberleri oldukça sıcak. Forumda futbol muhabbeti uzerine pek yazı yok sanırım arattım fakat bir şey cikmadi. Telegram uzerinden bir grup kurdum Fenerbahceliler olarak buluşmak isteyen sohbet etmek isteyen arkadaşları beklerim.
Tum taraftarlar icin güzel bir sezon olsun.
-
Selamlar,
Ben suraciga rengimi biraksam ayip olmaz umarim :smiling_face_with_smiling_eyes:
(Elbette dost olalim dostluk kazansin :beaming_face_with_smiling_eyes: )
-
@FreeWoRLD

bekleriz senden -
@ayvalik10 Bir gun o da olacak:)
-
Sayın @FreeWoRLD, plakanın sol üst köşesindeki 3 harfli kısaltma oldukça manidar :)
-
@heyee, içinde söyledi: Futbol Sohbetleri - Fenerbahçe
Sayın @FreeWoRLD, plakanın sol üst köşesindeki 3 harfli kısaltma oldukça manidar :)
Sorma sayin @heyee
Aylardır onu bende yeni farkettim geçenlerde.
$5’lık plaka kabı ile değiştireceğim onu yakında. -
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Futbol Sohbetleri - Fenerbahçe
@heyee, içinde söyledi: Futbol Sohbetleri - Fenerbahçe
Sorma sayin @heyee
Aylardır onu bende yeni farkettim geçenlerde.
$5’lık plaka kabı ile değiştireceğim onu yakında.Bence de sayın @FreeWoRLD, daha kaliteli bir çerçeve armanın yanına daha çok yakışır.
-
@heyee Kesinlikle 👍😀
-
@ayvalik10 @FreeWoRLD Kismet olur bir gun tasinirsam bende 1907'li bir plaka hayali kurmuyor degilim. Nasip
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum