Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Futbol Sohbetleri - Fenerbahçe

Gündem ve Sohbet
9 4 236 3

Benzer Başlıklar

• Neden ABD'de Türk Göçmenlerin kurduğu büyük şirketler yok?

Gündem ve Sohbet
    32
    1 Oy
    32 İleti
    1k Bakış
    M
    @OffGuard Elinize sağlık, çok güzel açıklamışsınız. Sıfırdan holding'e giden bir şirketler yaratmak istiyorum lakin, eninde sonunda ya birinin, birilerinin veyahut devletin el koyacağını bildiğim için tüm maddi manevi varlığımı yurtdışına taşımaya odakladım. Amerika. Şirketler, ticaretler hepsi bu ülkede olacak ve Amerika'da büyük bir şirketin önderi olacağım. Hayal değil, gerçek. kafayı bununla bozdum sanırım.
  • AMERİKADA TATİL ÖNERİLERİ

Gündem ve Sohbet
    14
    1 Oy
    14 İleti
    859 Bakış
    ATS16A
    @MySea Yolunuz UT, Moab’a düşerse keyifli bir otel olan The Gonzo Inn tavsiye ederim. Sahibi/işletmecisi Türk bir arkadaşımız ve Türk misafirperverliğini yansıtacaktır. Reklam değil, sadece bir tavsiye 😌
  • 3 Oy
    354 İleti
    20k Bakış
    S
    ....desenize adamlari kapidan kovuyorlar,bacadan iceri giriyorlar, buyuk rakkamlarla deportlar yapilmis,bir zamanlar 11 milyon illegal gocmen var diye duymustum,her yil 100 bin atsalar kolay kolay temizliyemezler,eh koca amerikada bazi isleri yapacak elemanlarda lazim onuda kacaklar yapiyorlardir.
  • Sosyal Yardımlar ve Yardımlaşma

Sabitlendi Gündem ve Sohbet
    5
    4 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    Erhan ArkanE
    Merhaba Amerika'da çocuk yardımı var mı? Var ise hangi eyaletlerde ve şarta bağlı mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k