[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@atilla her şeyin tamam gibi görünüyor bu yüzden RED olasılığını aklından çıkar bence :) Hayırlısı ile vizeni alıcaksın. Mülakat, bugüne kadar anlatılanlara göre formalite oluyor aslında. Nereye gideceksin? Ne yapacaksın? gibi sorulardan sonra vizeniz onaylanıyor. Konsoloslar çok güler yüzlü oluyorlar. Bu yüzden sizinde rahat ve güler yüzlü olmanızı öneririm. Giyim için abartı spor olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Onda bile bir şey demezler fakat ben en azında Polo Yaka bir tshirt veya gömlek giyeceğim. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Selam,bugün vizemiz onaylandı.Tüm belgeler tamdı hiç bir sıkıntı olmadı.Hanımefendi o kadar çok tatlı ve güler yüzlüydü ki, ilk gülümsemesinden sonra sevinmeye başladım.Umarım herkesin kalbine göre olur kimse üzülmez ,çok stresli ve yorucu bir süreç fakat o vize onayını duymayı tarif edemem. @crazycells hakkınız ödenmez helal edin, her şey için çok teşekkürler.
-
@atilla kıyafete takılmana şaşırdım 😁 İş görüşmesine gitmiyorsun sonuçta. Ben spor ayakabı kot pantolon ve gömlek giymiştim. Takım elbise çok abartı olur kanımca. Yani aslında kıyafete takılacaklarını sanmıyorum ama casual dedikleri günlük düzenli bir kıyafetin olsun yeterli. Tatil beldesindeki gibi şort parmak arası terlik giyme yeter sanırım 😋
-
@cancakicitr yorum için teşekkür ederim rahatladım biraz
-
@the-black-eagle teşekkür ederim takım abartı olur zaten normal günlük kıyafet giyinim o zaman
-
@denizbilmez hayırlı olsun bilindik sorular dışında extra soru soruldumu acaba
-
@dscrt evraklarınızı daha evvel gönderdiğinizde de belgelerin tamam olduğunu söze mail ile bildirmişlerdi. Burda da ona istinaden tamamlandı ifadesi var. Evrak gönderip onay maili alan hepimiz aynı durumda, mülakat için beklemedeyiz.
-
@atilla teşekkürler,hayır sorulmadı aynı sorular nereye gideceksiniz,ne iş yapacaksınız vs. sadece ben üniversite öğrencisi olduğum için okulla ilgili sorular soruldu.
-
@mindi artık açıklansın yaa tarihler
-
@dscrt tarih derken mülakat tarihi mi söylüyorsun eğer öyleyse ağustos olur çünkü temmuz olanlar açıklandı ağustosta temmuz ilk haftasına kadar beklemen gerekiyor
-
@ayvalik10 :) teşekkür ederim takipteyim Bende agustos ayı mülakatlarından bahsediyorum sıra bana geliyo da heyecanlıyım temmuz basına kalmaz bence bu sıralar açıklanır
-
sayın @dscrt aynı heyecan bizim evde de hakim,haziranın 30 una kadar ağustos görüşmeleri belli olacak, olmazsa Eylülü bekleyeceğiz...
-
@onrozr eylüle bırakmazlar çünkü geçen sene olduğu gibi bu sene de sistemde değişiklik olduğu için alışma dönemi sancılı geçecek.
-
Ds-260 formuna pasaportta bulunan vizeleri yazıyormuyuz?
-
@ksezen92 sen 6 ay veya daha fazla kaldığın ülke varsa onların isimlerini ve ayrıca o ülkelerden de temiz kağıdını alman gerekiyor.
-
Bana geçen gün mail geldi, interview günü konsolosluğa götürülecek belgelerin listesini yollamışlar. Orada 12 aydan fazla kaldığın ülkeler için polis kağıdı istiyoruz yazıyor. Ben da 260 formunu doldurduktan 5-6 ay sonra pasaporta vize bastılar.. onu bildirmemiştim. İnşallah sorun çıkmaz
-
@ksezen92 pasaportaki vizeleri bildirmeniz gerekmiyor. 6 aydan uzun ikamet ettiğiniz ülke varsa o ülkeden alınacak polis belgesini (sicil kaydı) almanız ve mülakatta (ve yanlış bilmiyorsam kcc'ye doküman gönderirken) ibraz etmelisiniz.
ayrıca DS260 formunda 6 ay ve daha uzun kaldığınız ülkelerdeki adreslerinizi de 16 yaşından bu yana kaldığınız adresler arasında belirtmeniz tutarlı olacaktır.
kendim için konuşacak olursam, 6 aydan kısa kaldığım halde (4.5 ay) ikamet adresim olarak belirttim ancak 6 aydan kısa olduğu için polis belgesi almadım.
edit: halihazırda doğduğun ülke dışında en az 6 aydır yaşıyorsan ve geçmişte bir ülkede 1 yıldan fazla yaşadıysan polis belgesi isteniyormuş. bir sayfa önce @crazycells in paylaştığı DV-Instructions-TR dokümanından baktım.
-
@denizbilmez DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Selam,bugün vizemiz onaylandı.Tüm belgeler tamdı hiç bir sıkıntı olmadı.Hanımefendi o kadar çok tatlı ve güler yüzlüydü ki, ilk gülümsemesinden sonra sevinmeye başladım.Umarım herkesin kalbine göre olur kimse üzülmez ,çok stresli ve yorucu bir süreç fakat o vize onayını duymayı tarif edemem. @crazycells hakkınız ödenmez helal edin, her şey için çok teşekkürler.
Hayirli olsun, zaten sorun cikmayacagina emindik :slight_smile:
Isterseniz mulakat deneyiminizi suraya aktarin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardeslerisizin kategoriniz DV olmadigi icin yanlis anlasilmasin :slight_smile: bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
sayın @coder başka bir ülkede hala 6 aydan uzun süredir yaşamaya devam ediyorsanız polis kaydı almanız gerekmekte, 1 seneden az yabancı bir ülkede kalıp geldiyseniz istenmemekte diye biliyorum, forumda da bunun üstüne konuşmalar oldu...
-
@ksezen92 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ds-260 formuna pasaportta bulunan vizeleri yazıyormuyuz?
ABD vizelerine dair bilgiler yaziliyor, ama diger vizeleri belirtmiyorsunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum