Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Banka Hesap bilgileri hakkinda bilgi alma

Benzer Başlıklar

• Ice Polisi hakkında ne düşünüyorsunuz

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    20
    0 Oy
    20 İleti
    3k Bakış
    B
    @MySea bunu biliyorum.sadece ismimin gorunmesini istemiyorum.daha once deneyen oldu mu onu sordum
  • Gc kazananlara bir soru...

25
    3 Oy
    25 İleti
    5k Bakış
    redur47R
    @solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi: @redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :) Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
  • Size GC Çıktı Şantajı

12
    4 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    entelmanE
    Aslında lottery başvuru formunu doldurmak da DS260 formunu doldurmak da inanılmaz kolay. Ne başvuru esnasında aracı kuruma ne de başvuru sonrasında danışmanlık firmasına ihtiyacınız var. Tek yapmanız gereken öncesinde, forumdaki yönergeleri takip etmek. Ayrıca, bu tür aracı kurumlar birkaç sene üst üste aynı fotoğraf ile adınıza başvuru da bulunup, otomatikman diskalife olmanıza da sebep olabilir.
  • GREENCARD BANKA HESABI

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @greenleo 1 hafta - 10 gun once almaniz yeterlidir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k