DV2020 Sonuç Odası
-
@unborn reklam yapmayın unborn. Link verdiğiniz adresleri silin. Bu forum ücretsiz olarak hertürlü yardımı zaten yapıyor. Hertürlü bilgi kat kat fazlası ile mevcut.
-
@topraxxx kusura bakmayın, benim amacım gerçekten kendi bulduklarımın kötü bir ünü var mı, güvenilir mi değil mi olduklarını anlamaktı. kendileriyle hiç bir bağlantım vs. yok ima ettiğiniz buysa... imanızdan da rahatsız oldum.. zaten google'da yazdığınzda karşınıza çıkan bir kaç firmadan biri... siliyorum...
-
Bu ileti silindi! -
@arifcinar yani bizde cok fikir sahibi değiliz benimde eşim uzun zamandır araştırıyor. Bizim maddi imkânlarımıza ve hava sartlarimiza uyan yerler austin ve houston düşünüyoruz.
-
-
@emresel DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
000
@EmreSEL EU dan sonraki 3 tane 0 ı yazmıyorsun orada. youtubede video var en son kısımdan izleyebilirsin
-
Bu ileti silindi! -
@fthmhmtr DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@crazycells Çok teşekkür ederim bilgiler için en kısa zamanda nişanlım için dolduracağız ve en yakın nikah tarihlerini gözden geçireceğiz. Peki bu sıralama için ne kadar hızlı davranmalıyız ?
sizin icin cok aceleye gerek yok :slight_smile: onumuzdeki birkac ay icinde gonderebilirsiniz.
-
@evildoer DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@crazycells Çok da konuşmaya değmez gibi 45 binlerdeyim zaten gelmesi imkansız gibi bir şey. ama 10 yıldan fazla olduğuna eminim yaklaşık 16 yıl falan önce.
o belli olmaz.
bu durumda ban kalktigi icin bir sorun yasamazsiniz.
-
@esranboylu DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@crazycells bir şey sormak istiyorum. Ben ds260 formunu yolladım ne zaman geri dönüş yaparlar acaba facebook da bir arkadaş kendine onay maili geldiğini yazmış cok hızlı bir süreç olmuş. Bize hala bir mail gelmedi.
Onumuzdeki birkac ayda gelir. O arkadasin bahsettigi asama ile sizin bahsettiginiz asama ayni degil.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
-
@marvin DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Arkadaşlar DS-260 formunu şimdi göndersem önümüzdeki ay askerde olacağım 20 gün ve o sırada bana evrak talebi için mail gelse cevap veremeyeceğim için sıkıntı olur mu? Sizce askerden sonra mı gondermeliyim DS-260 ı ?
Surecle ilgili sorular icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
@qwert345 DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
@qwert345 DV2020 Sonuç Odası içinde söyledi:
Arkadaşlar bir sorum olacak .Ds260 ı erken doldurmanın ne gibi faydası var acaba? Pasaporta başvurdum önümüzdeki hafta elime geçer ama sizce pasaport elime ulaşmadan formu foldurayım mı yoksa pasaportun gelmesini mi bekliyeyim.Sıram 54XXX.
Soruma cevap verecek bilgili bir arkadaş yok mu acaba :/
Surecle ilgili sorular icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari -
Diger arkadaslar da surecle ve formla ilgili soru sormuslar...
Bu sorularin tek bir baslik altinda sorulmasi gerekiyor:
Çevremde başvurduğunu bildiğim muhabbetim olan arkadaşlarıma şöyle bir sordum.
Sonuç sekizde sıfır. Bir kişiye bile vurmamış çevremden.
-
Arkadaşlar ds-260 formunu nasıl dolduracağımızı tarif eden 2020 için güncel bir şablon - video vb bişi var mı?
-
@chromium Ayni donemlerde basvurmusuz. Biz de 2021 bekleme odasinsayiz artik. Ama gizli kazananlar var buraya uye olmayan yakinda gelirler. Umarim numaralarini imzaya yazarlar da gercekten Turkiye icin gercekten yuksek no var mi tesaduf mu goruruz. Saglik olsun yapacak birsey yok. B planiniz var mi?
-
@mehmetla forumda arama kismina yazin greencard surecinde bulursunuz. Video da var. Detayli...Ama acele etmeyin doldururken. Bir haftaya yayabilirsiniz.
-
Profilinizi de guncelleyip imza kisminizi olusturun. Herkeste gorunen kisim sizde de cikar.
-
@uysalkedi yok maalesef. A planına o kadar umut bağladım ki, dört kerede çıkmayacağı gibi bir şeyi hiç düşünmemiştim. Artık maalesef düşünmek zorundayım.
-
yüksek rakamlı olarak ben de aranızdayım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum