Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @crazycells bir hafta içinde elimizde olacak.


  • Sevgili forum üyeleri doktor raporlarını az önce aldım cuma sabahı mülakat için herşey hazır umarım herkesin gönlüne göre geçer


  • @yılmaz cok sevindik mulakati da bu hizla gecersiniz. Hayirli olsun. Bol sans...👏


  • Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?


  • @uysalkedi çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına hersey gönlünüzce olsun


  • 2 gün önce evrak maili gelmişti,hemen evrakları göndermiştim, bugün de records indicate diye başlayan onay maili geldi.Bakalim Temmuz a randevu alabilecekmiyiz.


  • @f1ogrenci DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?

    ogrenciliginiz devam ediyor mu?

    bence bir sorun yasamazsiniz.


  • Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.


  • @mindi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.

    Forum duzenine uygun olmayan iletileri eksileyip sikayet etmekten cekinmeyin sayin @mindi , bu yil birden fazla hata yapan arkadaslari forumdan cikaracagim. Eger forumu kullanmak istiyorlarsa, herkes bunu forum duzenine ve uyelerine saygi gostererek yapmali.


  • @crazycells Allah yardımcınız olsun hem 2019 talihlileri hem 2020 heyecan durumları


  • Arkadaşlar,

    İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

    Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

    Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

    Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.


  • @dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim


  • @nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Arkadaşlar,

    İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

    Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

    Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

    Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.

    Evet, formu sistemlerinde gormemis olabilirler. Sonradan evlenip doldurduysaniz bu sekilde olabiliyor, telas edecek bir durum yok. Yapmaniz gereken tum DS-260 formlarinin gonderilmis olduguna emin olup, eksik dedikleri DS-260 formunun ciktisini alip konsolosluga goturmek. Ayrica son barkodlu sayfayi sitelerinden mesaj ile bilgi amacli simdiden konsolosluga gondermenizi de tavsiye ederim. (ciktisini mulakata getireceginizi de belirtin)


  • @yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

    ilk iletide liste var, hepsinin orijinalini goturmelisiniz.


  • Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.


  • @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.

    Muayeneden onceki 30 gun asi yaptirmayin. Sadece var olan asi kartlarini goturmeniz yeterli.

    Hangi asilarin gerekip gerekmedigine doktor karar verecek, ayrica asilardan bazilari birden fazla doz seklinde veriliyor. Dolayisiyla asi olsaniz da hala ikinci dozlari vurulabilir. Asi kartini goturen arkadaslar da benzer miktarda odeme yapiyor, sizin tahmin ettiginiz kadar fark yok arada. Ayrica asilari sadece sagliginiz icin yaptirmalisiniz, gocmenlik surecinde masraflari az da olsa azaltmak icin degil.


  • Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan


  • @crazycells Üstad 20 Haziran'da D2 260 çıktılarını yanımızda götürmekten bahsediyoruz değil mi? Şimdi mail ekinde bilgilendirme yapacağız, mail ekinde göndereceğiz, mülakatta da yanımıza alacağız. Öyle anladım.

    Eşimle konuştum. Submit ettikten sonra Pdfleri kaydetmiş olmamız lazım. Akşama kontrol edip cevaplayacağız bakalım.


  • @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan

    merak etmeyin, hepsi bir gunde yapilabilecek asilar. Eger asilarin birine karsi alerjiniz varsa bunu doktora bildirebilirsiniz.


  • @nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells Üstad 20 Haziran'da D2 260 çıktılarını yanımızda götürmekten bahsediyoruz değil mi? Şimdi mail ekinde bilgilendirme yapacağız, mail ekinde göndereceğiz, mülakatta da yanımıza alacağız. Öyle anladım.

    Eşimle konuştum. Submit ettikten sonra Pdfleri kaydetmiş olmamız lazım. Akşama kontrol edip cevaplayacağız bakalım.

    Evet aynen o sekilde, su an sitede hala erisebiliyor olmalisiniz forma.

    Konsolosluga su an sadece DS-260 numarasini yani barkodlu sayfayi gonderebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    399 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

    Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    84k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum