Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

• @biber Merhaba. Case No kac sizin? Benim 26k. Onceki gun KCC aradim. 26klerin cogu yeni proses edildi. Birkac gun icinde evrak emaili alirsiniz dediler ve dun geldi. Bilginize

• @crazycells bir hafta içinde elimizde olacak.

• Sevgili forum üyeleri doktor raporlarını az önce aldım cuma sabahı mülakat için herşey hazır umarım herkesin gönlüne göre geçer

• @yılmaz cok sevindik mulakati da bu hizla gecersiniz. Hayirli olsun. Bol sans...👏

• Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?

• @uysalkedi çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına hersey gönlünüzce olsun

• 2 gün önce evrak maili gelmişti,hemen evrakları göndermiştim, bugün de records indicate diye başlayan onay maili geldi.Bakalim Temmuz a randevu alabilecekmiyiz.

• @f1ogrenci DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?

ogrenciliginiz devam ediyor mu?

bence bir sorun yasamazsiniz.

• Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.

• @mindi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.

Forum duzenine uygun olmayan iletileri eksileyip sikayet etmekten cekinmeyin sayin @mindi , bu yil birden fazla hata yapan arkadaslari forumdan cikaracagim. Eger forumu kullanmak istiyorlarsa, herkes bunu forum duzenine ve uyelerine saygi gostererek yapmali.

• @crazycells Allah yardımcınız olsun hem 2019 talihlileri hem 2020 heyecan durumları

• Arkadaşlar,

İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.

• @dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

• @nakalakev DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Arkadaşlar,

İlginç bir mail geldi elçilikten sizinle paylaşayım. Diyor ki eşinizin Ds260 formunu submit etmemişsiniz. En kısa zaman yapıp bize bilgi verin.

Halbuki bu işlem yapılmıştı ve bana ve eşime 20 haziranda randevu bile vermiştiler. Sonrasında Aıs kaydı yapıp postane bile seçtik yahu.

Tabii dışardayım kontrol de edemiyorum. Özellikle @crazycells bey görebilirseniz bu postu size danışıyorum.

Biz gerçekten formu submit etmesek randevu alabilir miydik yahu? Kafamız karıştı. Ki mail atan da Kcc değil, bizzat elçilik. Ne dersiniz? Saygılarımla.

Evet, formu sistemlerinde gormemis olabilirler. Sonradan evlenip doldurduysaniz bu sekilde olabiliyor, telas edecek bir durum yok. Yapmaniz gereken tum DS-260 formlarinin gonderilmis olduguna emin olup, eksik dedikleri DS-260 formunun ciktisini alip konsolosluga goturmek. Ayrica son barkodlu sayfayi sitelerinden mesaj ile bilgi amacli simdiden konsolosluga gondermenizi de tavsiye ederim. (ciktisini mulakata getireceginizi de belirtin)

• @yılmaz DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@dreambig merhabalar yarın mülakatımız var evrakların fotokopilerini çektim asıl evrak hangilerini götürmem gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

ilk iletide liste var, hepsinin orijinalini goturmelisiniz.

• Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.

• @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhaba Arkadaşlar , Sağlık taramasından önce aşı olup ankaradaki hastanede aşı vurulmayan veya mininmum seviyede aşı olan var mıdır ?
    Birçok aşıyı gitmeden olan var mı aramızda ve ne kadar öncesinde olmamız ne gibi belgeler götürmemiz gerekiyor.

Muayeneden onceki 30 gun asi yaptirmayin. Sadece var olan asi kartlarini goturmeniz yeterli.

Hangi asilarin gerekip gerekmedigine doktor karar verecek, ayrica asilardan bazilari birden fazla doz seklinde veriliyor. Dolayisiyla asi olsaniz da hala ikinci dozlari vurulabilir. Asi kartini goturen arkadaslar da benzer miktarda odeme yapiyor, sizin tahmin ettiginiz kadar fark yok arada. Ayrica asilari sadece sagliginiz icin yaptirmalisiniz, gocmenlik surecinde masraflari az da olsa azaltmak icin degil.

• Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan

• @crazycells Üstad 20 Haziran'da D2 260 çıktılarını yanımızda götürmekten bahsediyoruz değil mi? Şimdi mail ekinde bilgilendirme yapacağız, mail ekinde göndereceğiz, mülakatta da yanımıza alacağız. Öyle anladım.

Eşimle konuştum. Submit ettikten sonra Pdfleri kaydetmiş olmamız lazım. Akşama kontrol edip cevaplayacağız bakalım.

• @ibo0 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Beni düşündüren konu bir gün içerisinde yapılan aşının miktarı aslında, rahatsız edici bir hal alabiliyor bu durum. Tabi masraf da işin cabası bi tarafdan

merak etmeyin, hepsi bir gunde yapilabilecek asilar. Eger asilarin birine karsi alerjiniz varsa bunu doktora bildirebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k