DV2020 bekleme odası
-
@hcanbyrm oraya gidersinde inşallah paranın değerini anlarsın :D bin 2 bin dolar para az değil ama çokta değil şuan düşününce usta bence en iyisi gel bende o arabada olayım :D
-
@hcanbyrm helal baskan sana ehehehe. Ha işte o diskleri Tunc gibi yakmamak için line lock var. Arkaya giden fren hidroliğini kesiyorsun.arka Fren tutmadıgı ıcın Araba ıskence az cekiyor. Neyse buranın sevıyesını dusurmeyeyım ben fazla
-
-
Unutmayın, Amerika da ki arabalardan bahsediyorsunuz beyler. Transformers misali ele, ayağa, dile gelirlerse burnunuzu asfalta sürterler terbiyesizim. 😜
-
Baba bir green card cıksın bir e30 yapacam ayükünmü ahahahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=JoOzXp31XPw -
@calibraturbo yahu line lock a ne gerek var. Can cekissin ben onu istiyorum. 2000 dolar burada para orada 2 haftalik kazanc. Kafam eserse gider denerim. Turkiyedeki gibi en azindan bir arabaya ev parasi vermiyosun. Ne olacak.
-
@emir600rr isin girgirindayim. 2 mizede cikarsa bi yer belirleyip gazlariz makinelerle ;)
-
@Emir600RR ticket yememe challenge
-
@calibraturbo ahahaha efsane video :D
-
green card bi cıksın prius ile bile yanlarız
-
@hcanbyrm aynen gidicez kısmet ise 600 lük alıcam zaten direk olmaz öle ya ma ama amerikada tepsi gibi plaka takıcaz orası sıkıntı ben Türkiyede plaka takmıyordum :D
-
@hcanbyrm Ticket mı hapismi belli değil :D :D :D :D vallahi alırlar bizi benden söylemesi hahahaha
-
o değilde arkadaşlar 20 dakika chatte olamadım yana yana green card fotoğrafını arıyordum benim gibi 2 yere yedekleyip bir yedeği patlatırsanız öyle öbür yedek fotoğrafı ararsınız 20 dakika kan ter attım vallahi sonunda buldumda iş işten geçti allahtan dvlottery geçen seneden itibaren forgot your password gibi forgot your confirmation number ekledide içimiz rahatladı yahu :)
-
@emir600rr yok orda daha kucuk plaka. Asil burda araba plakasi takion motora :D
-
@hcanbyrm Allah allah yanlışmı hatırlıyorum ? hee doğru orası UK di tepsi gibi plakası olan ingilterede tepsi böyle altada bizdeki motor plakaları gibi L işareti takıyorsun falan ingilterede daha berbat olaylar
-
@emir600rr aynen. Vietnamda hem öne hem arkaya plaka takmak zorunlu mesela :D usa candir
-
@hcanbyrm aynen o yüzden bir motor markasında ( tam hatırlamıyorum ) önde plaka takma yeri var
-
@hcanbyrm Tabii canım Usa candır kraldır yahu açıkca bütün sohbetlerde konusu açıldığı zaman söylerim yalan söylemeye ortamdan ortama Türkiyeyi övüp kötülemeye gerek yok neyse doğrusu söylerim her konudan %90 konuda USA can
-
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum