Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yardımcı olursanız sevinirim

Benzer Başlıklar

• Klima Santrali Ustası Aranıyor

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    63 Bakış
    K
    Klima Santrali Ustası Aranıyor Çalışma Yeri: Phoenix, Arizona, ABD İş Tanımı Firmanin Phoenix, AZ’de bulunan fabrikasında görevlendirilmek üzere; klima santralleri (AHU), havalandırma sistemleri ve mekanik tesisat alanında deneyimli Klima Santrali Ustası aramaktadir. Görev ve Sorumluluklar Klima santrallerinin üretim, montaj, kesim, büküm ve kaynak operasyonlarında aktif görev almak Arıza tespiti ve giderme işlemlerini yürütmek Proje ve teknik çizimlere uygun şekilde çalışmak AHU iskeleti, panel, kapak, fan, batarya ve diğer ekipman montajlarını gerçekleştirmek Aranan Nitelikler Klima santrali ve HVAC sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli Teknik resim okuyabilen El aletleri ve ölçüm cihazlarını etkin şekilde kullanabilen Sac kesim ve büküm makinelerinde çalışabilecek; lazer kesim ve abkant tecrübesi olan Teknik resme uygun profil kesimi yapabilecek ve AHU iskeleti oluşturabilecek Plug fan, kayış-kasnaklı fan, AC/DC fan montajı ve motor bağlantısı yapabilecek Santral dış paneli, kapak kesim ve büküm işlemlerine hakim Sulu batarya, DX batarya ve nemlendirici montajı konusunda deneyimli Elektrik tesisatı çekme konusunda temel bilgi sahibi olan adaylar tercih sebebidir İngilizce bilen ve ABD’de çalışma izni olan Başvuru ve İletişim Başvurularınızı özgeçmişiniz ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgilerine gönderebilirsiniz. E-posta: [email protected] Web sitesi: www.gmcair.com
  • Amerika'da Oto galeri- dealership açmak

İş Alanları ve Meslekler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    205 Bakış
    ATS16A
    @Rizamrs Forum kullanıcısi @semavi’nin paylaşımlarına göz atabilir, kendisi profesyonel olarak bu meslek işle uğraşıyor. Kendisinin YouTube kanalı da mevcut. https://www.zoramotors.com https://youtube.com/@kadirzora
  • Freelance ( Self employed) çalışma hk.

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
    18
    2 Oy
    18 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    @Ozzyy Kisaca bildigim kadariyla ozetleyeyim: LLC icin oncelikle fiziksel Texas adresi gerekiyor. LLC de vergilendirme pass-through seklindedir, yani sirket olarak kurumlar vergisi odenmez, kar veya zarar kisilerin gelirine yansir. Texas da eyalet gelir vergisi yok. Self-employment tax (medicare ve social security) kesilir. Sirketin borclarinda sirket sahipleri kisisel olarak sorumlu degildir. Kucuk olcekli isletmeleri, e-ticaret ve danismanlik gibi isler icin daha uygundur. C-Corp veya S-Corp icin sirket ayri tuzel bir kisiliktir. C-Corp da cifte vergilendirme vardir, kurumlar vergisi ve hissedarlarin temettu vergisi. S-Corp da pass-through vergilendirme uygulanir. LLC lere gore biraz daha karmasiktir. Bunlar genelde buyume hedefi olan, ileride halka arz yapmayi planlayan sirketler icin daha uygundur. Hissedarlar sirkete yaptiklari yatirim oraninda sorumluluk tasirlar.
  • Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Sabitlendi İş Alanları ve Meslekler
    514
    15 Oy
    514 İleti
    83k Bakış
    ayvalik10A
    Amerikaya geldiğin zaman ben ne iş olsa yaparım kafasında olanlar hepsi ben burada yapamıyorum alışamadım deyip geri dönüyorlar. Her zaman diyoruz el emeği işlerini Türkiye de iken öğrenin amerika da kimse işsiz kalmaz. Türkiye de armut uygulaması gibi bir uygulama var. Taskrabbit uygulaması marangozluk uygulaması insanların el becerisi yok demonte eşyaları sen birleştiriyorsun. Saatlik ücretini sen kendin yazıyorsun uygulamaya. açıklaması Taskrabbit, Inc. (Taskrabbit olarak da bilinir), serbest çalışan iş gücünü yerel taleple eşleştiren ve kişisel yardım, mobilya montajı, taşıma, teslimat ve tamirci işleri gibi görevlerde yardım bulmayı sağlayan çevrimiçi bir pazar yeri işletmektedir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k