Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ilac almak ile ilgili bir soru

Kilitli Taşındı Sağlık
10 6 782 2

Benzer Başlıklar

  • Amerika'da doğum yapmak

    Sağlık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    292 Bakış
    ATS16A
    @Ulaş ABD'de doğum ile ilgili merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1799/amerika-da-doğum-hakkında-merak-edilenler IR5 vizesi, ABD vatandaslarinin anne veya babalari icin basvuru yapmasi gereken gocmenlik yoludur. Anne veya babaya sponsor olabilmek icin ABD vatandasinin en az 21 yasinda olmasi gerekir. Bu konu ile ilgili de merak ettiklerinizin cevaplarını aşağıdaki konu başlığında bulabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/1403/ir-5-vize-süreci-abd-vatandaşlarının-anne-ve-babası
  • Kronik rahatsizlik icin alinan ilaclar

    Sağlık tiroid ilac
    22
    0 Oy
    22 İleti
    1k Bakış
    C
    @oktyknc Sizinle aynı durumdayım bu ilaçları kullanıyorum. Xolair yerine Nucola kullanmaya başladım. Bu ilaçların (Nucola veya Xolair) Amerika fiyatlarını incelediğimde oldukça korkunç görünüyor. Kapsamlı bir sigorta yaptırsanız Post-Donut Hole olana kadar yıllık 7000 $ harcamanız gerekiyor sanırım. Bu rakamdan sonrasını sigorta karşılıyor ve ödeme yapmıyorsunuz diye anladım. 1-2 yıl içerisinde Eğitim amaçlı gidip amerika yerleşmeyi planlıyoruz. Bu ilaç durumu oldukça kafamı karıştırıyor. Bu ilacı orada tedarik edemezsem ömür boyu corticosteroid kullanmam gerekiyor daha uygun bir tedavi olarak. Sanırım siz Amerika yerleşme sürecindesiniz. Bu konudaki deneyimlerinizin devamını okumayı çok isterim.
  • İlaç fiyatları sigorta fiyatları

    Sağlık
    16
    0 Oy
    16 İleti
    4k Bakış
    knnrnK
    @yapay-zeka, içinde söyledi: İlaç fiyatları sigorta fiyatları türkiyedeki ilaçların etken maddelerinin ingilizce karşılıklarını bula bileceğim bi site varmı Etken maddeler özel isim olduğu için standart olması lazım. Sadece yazılışında ufak farklar olabilir.
  • Amerika'da kan verebiliyor musunuz?

    Sağlık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    R
    Çok teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

63

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum